RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 07 Mart 2015, Cumartesi 22:20:51 tarihnde eklendi. 1499 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İtalya’dan Abhazya’ya Jest

İTALYA, ABHAZ ÖĞRENCİLERE ÜNİVERSİTELERDE ÖĞRENİM GÖRMELERİ İÇİN VİZE ENGELİNİ ORTADAN KALDIRDI
İtalya’dan Abhazya’ya Jest
07/03/2015. Suhum. 6 Mart. Said Bargandjiya. Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakan Yardımcısı ve “Akua” Vakfı Müdürü Kan Tania, Sputnik Haber Ajansı Muhabiri’ne yaptığı açıklamada, Abhazya’lı üniversite öğrencilerinin İtalyan dili ve kültürü eğitimi aldıktan sonra düzenlenecek olan sınavı geçmeleri halinde Roma, Floransa, Pisa, Perugia ve Bologna üniversitelerinde öğrenim görebileceklerini söyledi.
 
Kan Tania “Eğitim iki yıl sürecek ve öğrenim süresince oluşacak olan bütün masrafları davet eden taraf karşılayacak” dedi. Kan Tania, öğrencilerin gerekli başvuru evrakları hazırlayarak, Rus Pasaportları ile başvuruda bulunabileceklerini söyledi.  
 
Kan Tania, başvuru süresinin 20 Şubat – 6 Mart tarihleri arasında bulunduğunu ve bu süre içerisinde beş kişinin başvuruda bulunduğunu belirterek, sayının artması için başvuru süresinin 20 Mart 2015 tarihine kadar uzatıldığını söyledi.
 
“Akua” Vakfı Yöneticisi Kan Tania, vakıf olarak bu çalışmaları İtalyan "Рондине Цитадель Мира" Vakfı ile birlikte sürdürdüklerini vurguladı. "Рондине Цитадель Мира" Vakfının 15 yıldır dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen öğrencilere Arezzo Öğrenci şehrinde (Toskana) öğrenimleri için destek veriyor.   
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.