RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 04 Mart 2015, Çarşamba 23:37:56 tarihnde eklendi. 812 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya Komünist Partisi

RAUL HADLİMBA, ABHAZYA KOMÜNİST PARTİSİ’NİN 20. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI
Abhazya Komünist Partisi
04/03/2015. Bugün Abhazya Sovyet Sosyalist Cumhuriyeti’nin 94. Kuruluş yıldönümü ve Abhazya Komünist Partisi’nin 20. Kuruluş yıldönümü. Abhazyam.com olarak kutluyoruz. 
 
Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başknlığı Basın – Yayın Servisi’nden verilen bilgiye göre Devlet Başkanı Raul Hadjimba, Abhazya Sovyet Sosyalist Cumhuriyeti’nin 94. Kuruluş yıldönümü ve Abhazya Komiünist Partisi’nin 20. Kuruluş Yıldönümünü ile ilgili olarak bir kutlama mesajı yayımladı.
 
Raul Hadjimba Kutlama Mesajı: 
 
“Sevgili Komünistler, Abhazya Sovyet İktidarının 94. Kuruluş yıldönümü ve Abhazya Komünist Partisi’nin 20. Kuruluş yıldönümü nedeni ile sizleri en içten hislerimle kutluyorum.

Bu tarih, Halkımız için, 31 Mart 1921 Tarihinde Bağımsız Abhazya Soyet Sosyalist Cumhuriyeti’nin ilan edilmesi ve Gürcistah işgal güçlerine karşı kazanılan zafer ile bağlantılı önemli bir tarihtir.

Böylece devletimizin kurulması için bir başlangıç gerçekleşti. Bizler, tarihimiz içerisinde derin izler bırakan Nestor Lakoba ve Ephrahim Eşba ve Abhazya’nın parlak geleceği için canlarını feda eden halkımızın diğer değerli evlatlarını en derin hislerle anıyoruz.

Abhazya Komünist Partisi, tüm sosyal – siyasal olaylarda etkin bir katılımcı olarak rol oynuyor ve devletimizin yapılanmasında da etkin bir katkıda bulunuyor. İçerisinde, Abhazya’da bilinen ve uzun yıllar hizmet veren aydınları ve siyasi liderleri barındırmaktadır, her zaman ülkenin ve tüm insanlarının sevgisini kazanmışlardır.

Abhazya Devlet Yönetimi, insanlarımızın geçim düzeyini yükseltmek ve devletimizi yapılandırmak, güçlendirmek amacı ile Komünist Partisi ve diğer siyasi güçlerle işbirliğini, dayanışmayı sürdürmektedir.

Ülkemizin, iyiliği için yapmış olduğunuz çalışmalarınızda size en içten dileklerimle mutluluk ve başarı diliyorum” 
 
Kaynak: www.apsnypress.info 
 
www.abhazyam.com                

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.