RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 02 Mart 2015, Pazartesi 15:27:00 tarihnde eklendi. 589 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya’da Yeni Bir STK

ABHAZYA CUMHURİYETİ’NDE “ABZANHARA” «АБЗАНХАРА» ADI ALTINDA YENİ BİR SİVİL TOPLUM KURULUŞU KURULDU
Abhazya’da Yeni Bir STK
02/03/2015. Suhum. 2 Mart. Abhazya – İnform. Abhazya Cumhuriyeti Parlamentosu eski başkanı ve “Amtsakhara”  «Амцахара» Partisi Siyasi Konsey üyesi Nugzar Ashuba, “Abhazya – İnform” Haber Ajansına yaptığı açıklamada, Abhazya’da “Abzanhara” «Абзанхара» adı altında yeni bir merkez sivil toplum kuruluşu kuruldu.
 
Nugzar Ashuba “Bu kuruluş, ne hükümet yanlısı ne de muhalefet görevi yürütecektir, sadece sivil toplum kuruluğu olarak görev yapacaktır. Bizler, sadece, toplum içerisinde var olan çelitli konular ve sorunların  tartışılması için bir Zemin yaratmak istiyoruz. Bizler, halkımızın ve devletimizin kalkınması ve refahı için rol almak istiyoruz” dedi.
 
“Abhazanhara” «Абзанхара» Girişim Gurubu, siyasi düşünceleri ne olursa olsun, toplum içerisindeki çeşitli kişi ve kurumlari le görüşmelerde bulunulacak. Bu gürüşümlerin ardından, Abhazya Cumhuriyeti yasalarına uygun koşullar yaratılarak Adalet Bakanlığına başvuru yapılacak.
 
2007 yılında kurulan “Abhazya Ekonomik Kalkınma Partisi”de kendisini sivil toplum kuruluşu olarak nitelndirerek siyaset yaşamına girmişti. 
 
Kaynak: http://www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.