RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 15 Mayıs 2011, Pazar 20:18:20 tarihnde eklendi. 633 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Medvedev ile Lukaşenko görüştü

DİMİTRİ MEDVEDEV VE ALEKSANDR LUKAŞENKO; ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA KONUSUNU GÖRÜŞTÜLER
Medvedev ile Lukaşenko görüştü 25/10/2008. Rusya Devlet Başkanı Dimitri MEDVEDEV ve Beyaz Rusya Devlet Başkanı Aleksandr LUKAŞENKO; iki ülke arasındaki ilişkileri görüşmek üzere 25 Ekim C.tesi günü Moskova yakınlarındaki Mayindorf Sarayında buluştular.

Dimitri MEDVEDEV ve Aleksandr LUKAŞENKO; iki ülke arasındaki ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi ile igili konuları ve uluslararası finans krizinin ülkelerine yansımaları konularını görüştüler, ayrıca geçtiğimiz günlerde yapılan Rusya ve Beyaz Rusya Parlamentolar Birliği toplantısında görüşülen konular ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.

Rusya Devlet Başkanlığı Basın Bürosu tarafından yapılan açıklamada iki devlet başkanı ayrıca Abhazya ve Güney Osetya'nın bağımsızlıklarının Beyaz Rusya tarafından tanınması ile ilgili olarakta görüş alışverişinde bulundular.

Beyaz Rusya Devlet Başkanı Aleksandr LUKAŞENKO; bilindiği üzere daha önce yapmış olduğu açıklamada Abhazya ve Güney Osetya'nın bağımsızlıklarının Beyaz Rusya tarafından tanınması için yapılacak olan parlamento seçimlerinin beklenmesi gerektiğini belirtmişti. 28 Eylül 2008 tarihinde yapılan parlamento seçiminden sonra yeni seçilen Beyaz Rusya Parlamentosu iki ülkenin bağımsızlıklarının tanınması ile ilgili olarak acele karar almak istememişti.

Kaynak. www.regnum.ru


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.