RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 27 Şubat 2015, Cuma 10:59:06 tarihnde eklendi. 620 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Suhum’a Türkiye’den Kadırım Taşı

SUHUM BELEDİYESİ, SOKAK KALDIRIMLARINI, TÜRKİYE’DEN SATIN ALINAN KALDIRIM TAŞLARI İLE DÖŞÜYOR
Suhum’a Türkiye’den Kadırım Taşı
27/02/2015. Suhum. 27 Şubat. Sputnik. Said Bargandjiya. Suhum Belediyesi Kamu Yönetimi Başkanı Elena Atepina, “Zafer” (Аиааира) Caddesi boyunca döşenecek olan kaldırım taşları için 10 Milyon 400 Bin Ruble’nin üzerinde harcama yapılacağını açıkladı.
 
Atepina, kaldırım taşlarının tamamı belirlenen kalite ve standart ölçülerine bağlı olarak Türkiye’den ithal edildiğini söyledi.      
 
Atepina “Bizler, geçtiğimiz yıl Ekim ayı içerisinde Dolar kuru düşük olduğu dönemde Türk şirketinden metrekare birim fiyatı 1480 Ruble olarak satın aldık” vurgulamasında bulundu. 
 
Atepina, Suhum şehir yönetimi tarafından “Zafer” (Аиааира) Meydanı kaldırım taşlarının döşenmesi kararı alındığında, ihale açıldı ve birçok şirketten teklif alındığını belirtti. Şehir Meclisi tarafından oluşturulan inceleme komisyonunda bulunan mimar, şehir planlamacıları ve Sağlık Bakanlığı Bünyesinde çalışan engelliler vakfı "Инва-Содействие" yetkilileri (Bknz: http://abhazia.org/ ) ile yapılan incelemeler sonucunda çalışmalara başlandı.
 
Atepina, Suhum Belediyesi tarafından ödenecek olan bedelin Abhazya Ulusal Bankası’ndan sağlanan kredi ile oluşturulduğunu belirtti. Onarım çalışmalarına Türkiye’den gelen çalışma gurubu ile başlandığını ancak daha sonra, Abhaz ekibi ile sürdürüldüğünü açıkladı.
 
Aralık 2014 sonunda başlayan çalışmaların Mayıs 2015’de tamamlanması planlanıyor.        
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru/Abkhazia/20150227/1014002804.html#ixzz3SvoCydpC
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.