RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 24 Şubat 2015, Salı 09:17:56 tarihnde eklendi. 809 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya’ya Ambargo Sürüyor

SAJAM FAIR 2015- ULUSLARARASI BELGRAD TURİZM FUARINDA ABHAZYA CUMHURİYETİ ULUSAL BAYRAĞI, ABHAZYA T. O. STANDINDAN KALDIRILDI
Abhazya’ya Ambargo Sürüyor
24/02/2015. Suhum. Sputnik. 23 Şubat. Anastasiya Nikonova. Belgrad’da düzenlenen 37. Sajam Fair Uluslararası Turizm Fuarı’na katılan Abhazya Ticaret Odası (ТПП.) standında bulunan Abhazya Cumhuriyeti Devleti Sembolleri kaldırıldı.
 
Sputnik Haber Ajansı’na konu hakkında açıklamada bulunan, Abhazya Ticaret Odası (AТПП) Başkanı Gennady Gaguliya, Belgrad’da düzenlenen 37. Sajam Fair Uluslararası Turizm Fuarı’nda standında bulunan Abhazya Cumhuriyeti Devlet Sembollerinin (bayrak ve devlet sembolü – Abhazyam.com) çıkartıldığını söyledi.
 
Gennady Gaguliya “Gürcü, Polonya ve Fransız delegeleri tarafından yapılan şikayet sonucunda, Abhazya standında bulunan cumhuriyetin ulusal bayrağı kaldırıldı” dedi.
 
Gaguliya, kötü niyetli düşmanlar tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen, Abhaz Heyeti’nin sergide ülkeyi temsil etmeyi başardığını vurguladı.
 
Ona göre, Abhazya Ticaret Odası Heyeti, kötü hava koşulları nedeni ile Belgrad’daki fuara zamanında yetişemedi.
 
Abhazya Ticaret Odası Başkanı “Bizler, fuarın son iki gününe yetişebildik. Ancak buna rağmen Abhaz standında bulunan ürünlerimize olan ilgi çok yoğun oldu ve standımız hiç boş kalmadı” dedi.
 
37. Sajam Fair Uluslararası Turizm Fuarı, 19 Şubat 2015 Tarihinde Belgrad’da açıldı. Abhazya Ticaret Odası Standında konuklara, Sırpça, İngilizce ve Rusça basılmış küçük kitapçıklarda Abhazya Turizmi tanıtıldı.
 
Abhazya Ticaret Odası standında, ayrıca konuklara Abhaz ulusal gıda çeşitlerini tatma olanağı sağlandı.
 
Sajam Fair – Sırbistan ve Güney Avrupa’da düzenlenen en büyük turizm etkinlikleri içerisinde yer alıyor, bu yıl 50’den fazla ülkeden 1.100’ün üzerinde katılımcı şirket bulundu. Sajam Fair Fuarı, 2003 yılından bu yana Avrupa Birliği Turizm Fuar Organizasyonu bünyesi içerisinde bulunuyor.
 
(Abhazyam.com Notu: Değerli izleyiciler, Belgrad Turizm Fuarı’nda yaşanan Abhazya Cumhuriyeti Devleti Ulusal Bayrağı’nın kaldırılması sonrasında Abhazya Ticaret Odası’nın tepki göstermeyip, fuarı terketmeyip, fuar bünyesi içerisinde kalması olayı, Abhazya Cumhuriyeti’nde de tartışma konusu yarattı. Bizlerde Abhazya Cumhuriyeti Devlet Sembollerine yapılan saldırılara karşı tepkisiz kalınmasının Uluslararası toplum içerisnde ileride koz olarak kullanılabileceğini bellirtiyor ve ATO’nın tepkisizliğinin yanlış olduğunu belirtiyoruz. Örnek Kartal’da düzenlenen “Abhazya Kültür Günleri” Organizasyonunun adı “Abhaz Kültür Günleri” olarak değiştirilmişti.)             
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru/Abkhazia/20150223/1013969745.html#ixzz3Sdokfw3U
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.