RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 15 Şubat 2015, Pazar 10:08:33 tarihnde eklendi. 1143 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vyacheslav Chirikba Türkiye’de

ABHAZYA CUMHURİYETİ DIŞİŞLERİ BAKANI VYACHESLAV CHİRİKBA, TÜRKİYEYİ ZİYARET ETTİ
Vyacheslav Chirikba Türkiye’de
15/02/2015. Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Vyacheslav Chirikba, bu hafta içerisinde Türkiye’yi ziyaret etti. İstanbul ve Ankara’da çeşitli görüşmelerde bulunan Vyacheslav Chirikba, 14 Şubat akşamı Abhazya’ya geri döndü.
 
Abhazyam.com olarak güvenilir haber kaynaklarından aldığımız bilgilere göre, Vyacheslav Chirikba ve yanındaki heyet üyeleri önce Abhazya Cumhuriyeti’nin İstanbul’da bulunan Resmi Temsilcisi Inar Gitsba ile görüştü. 
 
Vyacheslav Chirikba, İstanbul ziyaretinde Abhaz Dernekleri Federasyonu, İstanbul Abhaz Kültür Derneği’ni ziyaret ederek yöneticiler ve Abhaz diasporası temsilcileri ile görüşmemerde bulundu. Rişaşe Çocuk Abhaz Halk Dansları Ekibinin çalışmaların seyreden Chirikba küçük oyunculara çalışmalarında başarılar diledi.
 
Vyacheslav Chirikba, Ankara ziyaretinde Kafkas Dernekleri Federasyonu (KAFFED) Yöneticileri (Not: Alınan bilgilere göre, KAFFED ile görüşme yapılmadı) ve Ankara Abhaz Diasporası Temsilcileri ile görüşmelerde bulundu, ayrıca Ankara’da çeşitli gayrı resmi temaslarda bulundu. 
 
www.abhazyam.com    

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.