RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 05 Şubat 2015, Perşembe 12:11:00 tarihnde eklendi. 619 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ahba, Karasin Görüşmesi

ABHAZYA’NIN RUSYA BÜYÜKELÇİSİ IGOR AHBA VE RUSYA DIŞİŞLERİ BAKAN YARDIMCISI GRIGORY KARASİN GÖRÜŞTÜ
Ahba, Karasin Görüşmesi
05/02/2015. Suhum. Sputnik. RIA Haber Ajansı’nın Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanlığı Resmi İnternet Sitesi’nden aldığı habere göre, Abhazya Cumhuriyeti’nin Rusya Federasyonu Büyükelçisi Igor Ahba ve Rusya Federasyonu Dışişleri Bakan Yardımcısı Grigory Karasin, iki ülke arasındaki ikili ilişkileri görüştü.
 
Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin, 4 Şubat Çarşamba günü, Abhazya Cumhuriyeti ve Rusya Federasyonu arasında imzalanan antlaşmanın onaylanmasına ilişkin yasayı imzaladı. Yasaya göre, antlaşmaya bağlı olarak Abhazya ve Rusya arasındaki sosyal, ekonomik ve insani ilişkilerin yanı sıra savunma ve güvenlik konularında da temel uygulamalar düzenleniyor.
 
Antlaşma hükümlerine göre, dış politika alanlarında, iki ülke arasında koordineli bir biçimde çalışması ve buna bağlı olarak güvenlik ve savunma konularında ortak çalışma birimlerinin oluşturulması öngörülüyor. 
 
Antlaşma ayrıca, Rusya Federasyonu’nun katılımı ve desteği ile eski Sovyetler Birliği topraklarında oluşan birlik ve kuruluşlara katılımının sağlanmasını öngörüyor. 
  
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru/
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.