RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 05 Şubat 2015, Perşembe 11:31:37 tarihnde eklendi. 797 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Suhum Arıtma Tesisi

AŞAĞI ESHERA KÖYÜ’NDE YAPIMI TAMAMLANAN YENİ SUHUM ARITMA TESİSİ MART AYINDA ÇALIŞMAYA BAŞLIYOR
Suhum Arıtma Tesisi
05/02/2015. Sputnik, Anastasiya Nikonova. Suhum Arıtma Tesisleri Başkan Yardımcısı Anzor Kortua, Sputnik Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada, İnşaatı büyük oranda tamamlanan Aşağı Eshera Suhum Arıtma Tesisi Mart ayında hizmete gireceğini söyledi.
 
Anzor Kortua “Kanalizasyon arıtma tesisleri – herhangi bir şehir için önemli bir sistemdir. Çeşitli biçimlerde suları kirletenlerin yaratmış olduğu atık suların temizlenmesi çok önemlidir ve temiz suyun değerini takdir etmek zor değildir. Bundan sonra çevreye zarar vermeden atık sular temizlenerek doğal su alanlarına dönüştürülecek” dedi.   
 
Anzor Kortua, Aşağı Eshera Kanalizasyon sistemi arıtma tesislerinin savaş öncesinde çalıştığını belirtti. Ancak bu sistemin Abhazya Kurtuluş Savaşının ön cephelerinden olan Gumista Savaşı sırasında ciddi hasar gördü. Savaş sonrasından bu yana çalışmıyordu. 
 
Aşağı Eshera – Suhum Arıtma Tesisleri, Abhazya Cumhuriyeti sosyal – ekonomik kalkınma planı projesi içerisinde 2012 yılında onarım çalışmalarına başlandı. Aşağı Eshera Köyü’nde bulunan arıtma tesisleri Suhum’a 13 km uzaklıkta bulunmaktadır.  
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru/
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.