RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 21 Ocak 2015, Çarşamba 14:50:30 tarihnde eklendi. 721 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya Dışişleri Açıklaması

ABHAZYA CUMHURİYETİ DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI “GÜRCİSTAN, ABHAZYA’YI VE ABHAZYA VATANDAŞLARINI, ULUSLARARASI TOPLUMDAN DIŞLAMAK AMACI İLE HAKSIZ YAPAY ENGELLER OLUŞTURUYOR”
Abhazya Dışişleri Açıklaması
21/01/2015. Suhum. Abhazya – İnform. Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Basın Servisi tarafından bugün yapılan açıklamada, Gürcistan Dışişleri Bakanlığı’nın “Abhazya, Berlin’de düzenlenen tarım fuarına, bağımsız devlet konumunda katılmamıştır” açıklamasının hayretle karşılandığı belirtildi.
 
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı, yapılan açıklamanın, bir propaganda niteliğinde olduğunu ve gerçekleri yansıtmadığını belirtiyor. Abhazya Cumhuriyeti, Berlin Tarım Fuar Organizatörleri tarafından Abhazya Cumhuriyeti Ticaret Odası’na yapılan davet üzerine fuara katılmıştır.
 
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı olarak bir kez daha, Gürcistan’ın Abhazya’yı uluslararası toplum içerisinden çıkartmaya ve Abhazya cumhuriyeti vatandaşlarını uluslararası toplum içerisindeki ulaşım haklarını, yasal olmayan, suni engeller oluşturarak ortadan kaldırmaya çalıştığını bir kez daha vurgulamak istiyoruz.
 
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı açıklaması “Abhazya Cumhuriyeti – Gürcistan tarafından yapılan tüm engellemelere karşın kurulmuş bir devlettir ve uluslararası konumunu güçlendirecektir. Bizler, Gürcistan Devlet Yönetimi’nin Güney Kafkasya’da var olan siyasi gerçekler karşısında, tepkilerini gösterirken sağduyu göstereceğini ümit etmek istiyoruz. Haksız ve umudu olmayan bir biçimde, XXI. Yüzyılda - halklar arasında yeni bir “Berlin Duvarı” inşa etmektedir” diyerek sona erdi.
 
Kaynak: http://www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.