RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 21 Ocak 2015, Çarşamba 11:03:27 tarihnde eklendi. 742 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhaz – Adıge Gençlik Birliği

ABHAZYA CUMHURİYETİ SİYASİ PARTİLER VE STK KOORDİNASYON KONSEYİ, ULUSLARARASI ABHAZ – ADIGE GENÇLİK BİRLİĞİ’NE DESTEK VERECEK
Abhaz – Adıge Gençlik Birliği
21/01/2015. Abhazya Cumhuriyeti Siyasi Partiler ve STK Konseyi Koordinasyon Kurulu, 20 Ocak Salı günü, Suhum’da düzenlediği toplantıda uluslararası Abhaz – Adıge Gençlik Birliği’ne destek konusunu ve çalışmalarını görüştü. 
 
Koordinasyon Kurulu toplantısında, üç konu hakkında görüşmelerde bulundu – ülkenin ekonomik ve siyasal durumunu, kurulması kararlaştırılan uluslararası Abhaz – Adıge Gençlik Birliği’nin çalışmalarına destek verme ve 2015 yılı çalışma sürecini görüştü.   
 
Toplantıya, Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Raul Hadjimba, Devlet Başkan Yardımcısı Vitaliy Gabniya, Başbakan Beslan Butba, Başbakan 1. Yardımcısı Şamil Adzınba ve Koordinasyon Konseyi Başkanları katıldılar. 
 
Bilindiği üzere, 10 Temmuz 2013 tarihinde Abhazya Cumhuriyeti Siyasi Partiler ve Sivil Toplum Kuruluşları arasında işbirliği anlaşması imzalandı. Oluşturulan Koordinasyon Konseyi içerisinde 11 kuruluş bulunmaktadır.  Abhazya Cumhuriyeti Siyasi Partiler ve Sivil Toplum Kuruluşları Koordinasyon Konseyi tarafından Uluslararası Abhaz – Adıge Gençlik Birliği ile işbirliği antlaşmasını imzalandı.    
 
Kaynak: http://apsnypress.info/news/13917.html
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.