RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 19 Ocak 2015, Pazartesi 16:28:56 tarihnde eklendi. 785 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gürcistan’dan Beklenen Tepki

GÜRCİSTAN, ABHAZYA’NIN “YEŞİL HAFTA – 2015” FUARINA KATILMASI NEDENİ İLE FUAR ORGANİZASYONU’NU KINADI
Gürcistan’dan Beklenen Tepki
19/01/2015. Gürcistan Tarım Bakanlığı Basın Servisi tarafından yapılan açıklamaya göre, Berlin “Yeşil Hafta” Fuarı organizatörleri, Abhazya standının açılması nedeni ile ilgili olarak Gürcistan’dan özür diledi.
 
Fuar Organizatörleri, Gürcistan standını ziyaretleri sırasında Gürcistan’ın Almanya Büyükelçisi Lado Chanturia, Gürcistan Tarım Bakanı Otar Danelia ve Tarım Bakan Yardımcısı Nodar Kereselidze ile görüştüler. 
 
Görüşme sırasında fuar organizatörü Lars Jaeger, yaşanan olaydan dolayı Gürcistan halkından özür diledi. Lars Jeager “Sizleri, bu olayın bizim siyasal bakış açımız olmadığı konusunda temin etmek isterim. Bizler açık bir biçimde biliyoruz ki Abhazya – Gürcistan’ın toprak parçası olmaktan başka bir şey değildir” dedi. Jeager, Abhazya’nın standı herkesin kullanabileceği bir platformdur ve fuar yönetimi olarak tüm bölgelere yer göstermek bizlerin prensibidir” dedi.      
 
Lars Jeager “sizlerden bizleri anlamanızı diliyorum. Bizler için olağan bir durum: Bizler, ülkelerin bölgelerinin temsilcilerini sık sık çağırıyoruz ve onlara ana stantların dışında yerler veriyoruz” dedi. Jeager, bir yaşanan gelişme nedeni ile ilgili olarak ileriki uygulamalarda daha dikkatli olacakları konusunda söz verdi.
 
(Almanya’nın Berlin şehrinde 16 – 25 Ocak 2015 Tarihleri arasında düzenlenen “Yeşil Hafta – 2015” Tarım Fuarına katılan Abhazya Cumhuriyeti Standı geniş ilgi uyandırmıştı – Abhazyam.com. Bknz: http://www.abhazyam.com/haber/5009/yesil-hafta-fuari-suruyor.html )   
 
Kaynak: http://www.regnum.ru/news/polit/1885700.html#ixzz3PGvQNKGg
 
www.abhazyam.com  

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.