RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 19 Ocak 2015, Pazartesi 11:14:43 tarihnde eklendi. 782 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yeşil Hafta Fuarı Sürüyor

ALMANYA’NIN BAŞŞEHRİ BERLİN’DE AÇILAN ULUSLARARASI “YEŞİL HAFTA 2015”, "Green Week", "Grune Woche" FUARINDA BULUNAN ABHAZYA STANDI YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR.
Yeşil Hafta Fuarı Sürüyor
19/01/2015. Almanya’nın başşehri Berlin’de bulunan “Messe Berlin” fuar Merkezi’nde 16 Ocak Cuma günü 80 ülkenin katılımı ile açılan uluslararası ekoloji ürünlerinin tanıtıldığı “Yeşil Hafta – 2015”, "Green Week", "Grune Woche" fuarı binlerce konuğunu ağırlıyor.
 
“Yeşil Hafta – 2015”, "Green Week", "Grune Woche" Fuar Merkezi, konumu ve mükemmel ulaşım altyapısı ile dünyanın en önemli fuar merkezlerinden biridir.
 
Abhazya Cumhuriyeti, fuara bu yıl ilk kez olarak Abhazya Cumhuriyeti Sanayi ve Ticaret Odası’nın desteği ile katıldı. Fuar Merkezi’nin hazırlanmasında Abhazya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Gennady Gaguliya, Abhazya Cumhuriyeti’nin Almanya Büyükelçisi Hibla Amichba, Abhazya Cumhuriyeti’nin Almanya Kültür Ataşesi Violetta Rudat – Avidzba (“Abhaz – Mutfağı” kitabı yazarı) ve Almanya’da yaşayan Abhaz Diasporası katkıda bulundular.
 
Abhazya Cumhuriyeti’nden gelen Abhaz şarabı ve çeşitli narenciye ürünlerinin yanı sıra, 30 metrekare büyüklüğündeki Abhazya standında, konuklara, Abhazya Kültür Temsilcisi Violetta Rudat  - Avidzba tarafından hazırlanan, abısta, açaş, cevizli tavuk vb gıda ürünleri sunumu yapıldı. Abhazya standını diğer ülke stantlarından ayıran en önemli özellik sunumlardan bedel alınmaması idi. 
 
Abhazya Standı, Ukrayna, Peru, Hindistan, Türkiye, Avusturya, Kolombiya gibi ülkelerin yanında bulunuyor.
 
Sergi sırasında, çeşitli ülkelerin gıda üretimi ve ticareti yapan uluslararası şirket temsilcileri tarafından yoğun ilgi gören Abhazya standı, ayrıca çeşitli ülkelerin diplomatik temsilcileri tarafından da ziyaret edildi. 
 
İlk günü İsviçre Tarım Bakanının ziyareti sonrasında, bir dönem BM Genel Sekreteri'nin Abhazya-Gürcistan Sorunu Özel Temsilcisi, şimdi AB İnsan Hakları Demokrasi Enstitüsü Büro Başkanı (Alman Parlamenter) Dieter Boden (bknz: http://www.abhazyam.com/haber/323/dieter-boden-aciklamasi.html ) tarafından da Abhazya standı ziyaret edildi. 
 
“Yeşil Hafta – 2015”, "Green Week", "Grune Woche" fuarına katılan Abhazya Cumhuriyeti Standı, aynı zamanda Abhazya Cumhuriyeti’nin bağımsızlık ve egemenliğinin uluslararası alanda tanınmasında katkıda bulunmaktadır. 
 
“Yeşil Hafta – 2015”, "Green Week", "Grune Woche" Fuarı 25 Ocak 2015 Tarihine kadar sürecek, Abhazya Cumhuriyeti standı ise 20 Ocak 2015 tarihine kadar ziyaret edilebilecek.
 
www.abhazyam.com      

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.