RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 16 Ocak 2015, Cuma 17:41:42 tarihnde eklendi. 784 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya, Yeşil Hafta Fuarında

ABHAZYA CUMHURİYETİ, BERLİN’DE DÜZENLENEN ULUSLARARASI “YEŞİL HAFTA” FUARINA KATILIYOR.
Abhazya, Yeşil Hafta Fuarında
16/01/2015. Almanya Cumhuriyeti’nin başşehri Berlin’de 16 – 18 Ocak 2015 Tarihleri arasında Uluslararası “Yeşil Hafta” Fuarı düzenleniyor.  Tarım, gıda ve bahçecilik alanında dünyanın en önemli fuarlarından biri olan Uluslararası Yeşil Hafta (IGW) Fuarına 70 ülkeden 1650 stant açılacak.  Fuarı, 500 bine ziyaretçinin katılacağı düşünülüyor. 
 
Abhazya Cumhuriyeti standını, Abhazya Cumhuriyeti Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Gennady Gagulia başkanlığındaki heyet ve Almanya’da yaşayan Abhaz Diasporası Temsilcileri hazırladılar. 
 
Bugün açılan fuarda Abhazya standına ilgi çok büyük oldu, özellikle Abhazya’ya has ekolojik ürünler olan, acuncuk (Fındıklı üzüm sucuğu), kurutulmuş hurma, kurutulmuş peynir, Abhaz şarabı, açash (peynirli ekmek), cevizli tavuk (çerkes Tavuğu), ezme fasulye, vd. ürünler sergilendi. 
 
İsviçre Tarım Bakanı’nın ziyaret ettiği Abhazya Reyonunun, Almanya’da yaşayan Abhaz Diasporası ve diğer ülke insanlarının ilgi odağı olacağını ortaya çıkardı. 
 
Abhazyam.com olarak Abhazya Cumhuriyeti’ne, Uluslararası “Yeşil Hafta” Fuarındaki tanıtım çalışmalarında başarılar diliyoruz. 
 
www.abhazyam.com     

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.