RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 15 Ocak 2015, Perşembe 17:23:18 tarihnde eklendi. 1141 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Suhum’da Cenaze Töreni

GAL’DE GÜRCÜ ÇETELERİ İLE ÇIKAN ÇATIŞMADA ÖLEN ABHAZYA SINIR MUHAFIZI YARBAY EDUARD NERSESYAN TÖRENLE TOPRAĞA VERİLDİ
Suhum’da Cenaze Töreni
15/01/2015. Gal’de Gürcü çeteleri ile ile çıkan çatışmada yaşamını yitiren, Abhazya Cumhuriyeti Sınır Muhafızlığı Özel Birliği Mensubu Yarbay Eduard Nersesyan için bugün Suhum öğretmen Evi’nde resmi cenaze töreni düzenlendi.
 
Cenaze törenine Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Raul Hadjimba, Devlet Başkan Yardımcısı Vitaly Gabniya, Başbakan Beslan Butba, Başbakan 1. Yardımcısı Şamil Adzınba, Parlamento Başkanı Valery Bganba, Rusya Federasyonu Büyükelçisi Semyon Grigoryev, Abhazya Başsavcısı Aleksey Lomiya hazır bulundular. Çalışma arkadaşları – İçişleri Bakanı  Raul Lolua, Savunma Bakanı Mirab Kishmariya ve onun yardımcıları, Devlet Güvenlik Servisi Başkanı Zurab Marganiya, Abhazya Cumhuriyeti Devleti Sınır Muhafızlığı Personeli ve diğer katılımcılar hazır bulundu.
 
Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Raul Hadjimba tarafından imzalanan kararname ile Yarbay Nersesyan Eduard Rafikovich ve Rusya Federasyonu FSB Sınır Muhafızı Asteğmen Udaltsov Andrei Andrevich’ “Cesaret Madalyası” verildi. 
 
Bilindiği üzere, 12 Ocak pazartesi günü, Abhazya Cumhuriyeti Gal Bölgesi Rep Köyü çevresinde, Gürcü suç örgütlerine karşı yürütülen ortak operasyon sırasında, sırasında çıkan çatışmada Abhazya Cumhuriyeti Sınır Muhafızlığı Görevlisi Eduard Nersesyan ve Rusya Federasyonu FSB Sınır Muhafızlığı görevlisi Asteğmen Andrei Udaltsov ve üç Gürcü çete mensubu yaşamını yitirmişti. 
 
Nersesyan Eduard Rafikovich (37 Yaş) Hakkında Tanıtım Filmi: http://www.apsua.tv/rus/video/4413/
 
http://apsnypress.info/news/13875.html
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.