RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 14 Ocak 2015, Çarşamba 19:35:10 tarihnde eklendi. 585 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya – Rusya Antlaşması

RUSYA DEVLET DUMA’SI RUSYA – ABHAZYA BİRLİK VE STRATEJİK ORTAKLIK ANTLAŞMASINI 23 OCAK’TA ONAYLIYOR
Abhazya – Rusya Antlaşması
14/01/2015. REGNUM  Haber Ajansı Muhabiri’nin Devlet DUMA, BDT Ülkeleri Komitesi Başkanı (LDPR) “ЛДПР”  Milletvekili Leonid Slutsky ile 14 Ocak Çarşamba günü yaptığı söyleşiye göre DUMA, Rusya Federasyonu ve Abhazya Cumhuriyeti arasında ki “Birlik ve Stratejik Ortaklık Antlaşmasını 23 Ocak2ta onaylayabilir.
 
Slutsky “Antlaşma, bölgede güvenliğin sağlanması için büyük bir önem taşımaktadır ve üçüncü ülkelere karşı bulunmamaktadır” dedi. Slutsky “Antlaşma, tamamen şeffaf bir belge konumundadır. İçerisinde, hiçbir biçimde Rusya’nın Abhazya’yı ilhak edeceği, toprak bütünlüğüne katacağı biçimindeki suçlamalara karşılık olarak hiçbir emare bulunmamaktadır” vurgulamasında bulundu.
 
DUMA, BDT İlişkiler Komitesi Başkanı’na göre, Rusya – Abhazya Antlaşmasında öncelikli olarak devletlerarası ilişkilerin yasal düzenlemeleri organize edilmesi sağlanacaktır, buna bağlı olarak nerede ise ikili ilişkilerin düzenlenmesi ile ilgili olarak 80 konuda bağlantı sağlandı. 
 
Slutsky “Milyonlarca Rus Turistin tatil yaptığı Abhazya Cumhuriyeti’nde turizm sektörünün gelişimini teşvik edilmesi için Rusya – Abhazya sınırındaki geçişlerin sadeleştirilmesi gerekir. Bu durumdan kimsenin endişe duymasına ve itiraz etmesine gerek yoktur” dedi.          
 
Kaynak: http://www.regnum.ru/news/polit/1884200.html#ixzz3OoYZg5bu
 
www.abhazyam.com  

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.