RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 14 Ocak 2015, Çarşamba 11:54:25 tarihnde eklendi. 771 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hacker Saldırısını Kınıyoruz

ABHAZYA – İNFORM HABER AJANSI «Абхазия- Информ» HACKER SALDIRISINA UĞRAMASI NEDENİ İLE YAYINLARINA ARA VERDİ
Hacker Saldırısını Kınıyoruz
14/01/2015. Değerli Abhazyam.com izleyicileri, geçtiğimiz ginlerde Abhazya Cumhuriyeti’nde yayım hayatına başlayan “Abhazya – İnform” Haber Ajansı’na«Абхазия- Информ» Hacker saldırısı düzenlenmiştir. 
 
Abhazyam.com olarak bu saldırıyı, toplumun bağımsız, tarafsız bilgilendirilme çalışmalarına bir darbe olarak nitelendiriyor ve kınıyoruz.
 
Bilindiği üzere Abhazya Cumhuriyeti’nde 27 Mayıs 2014 Tarihinde yaşanan darbe girişimi sırasında Apsnypress Haber Ajansı’na düzenlenen çirkin saldırılar düzenlendi. Apsnypress Haber Ajansı Müdürü Manana Gurgulia’ya görevini bırakması için baskılar yapılmıştı. 
 
Devlet Başkanlığı seçimleri sonrasında, Manana Gurgulia görevinden alınmış, bunun sonrasında tüm Apsnypress çalışanları görevlerini bırakmıştı. Bu süreç içerisinde ne yazık ki Abhazya Cumhuriyeti Basın – Yayın Dünyası ve çalışanları demokrasi mücadelesinde Apsnypress çalışanlarına destek verememiş, deyim yerinde ise “Sınıfta Kalmıştır.”
 
Manan Gurgulia ve eski Apsnypress Haber ajansı çalışanları, Abhazya toplumuna bağımsız, tarafsız haber ulaştırmak amacı ile “Abhazya – İnform” Haber Ajansı’nı «Абхазия- Информ» kurdular. 
 
Altyapı çalışmalarını oluşturma ve topluma ulaşma süreci içerisinde kısa sürede de olsa bunu başaran “Abhazya – İnform”un çalışmalarından memnun olmayan unsurlar saldırılara geçtiler. 
 
Abhazyam.com olarak bizlerde kurulmuş olduğumuz yıllar içerisinde çeşitli unsurlar tarafından Hacker saldırılarına uğramıştık. Ancak izleyicilerimizin desteği sayesinde bugüne kadar çalışmalarımızı bu tür saldırılara göğüs gererek sürdürdük. Sürdüreceğiz.
 
“Abhazya – İnform”  Haber Ajansı’nın da «Абхазия- Информ» her türlü saldırıya karşın, toplumu, bağımsız ve tarafsız bir biçimde bilgilendirmeyi sürdüreceğine inanıyor, saldırıyı kınıyor ve bu mücadelesinde yanunda olduğumuzu belirtiyoruz.
 
Abhazyam.com Genel Yayın Sorumlusu
 
Fatih Atan (A’tanba)    
 
Kaynak: http://www.abkhazinform.com/
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.