RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 15 Mayıs 2011, Pazar 19:57:29 tarihnde eklendi. 643 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya ve G. Osetya gözlemci

RUSYA-BEYAZ RUSYA PARLAMENTO BİRLİĞİ; ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA'NIN GÖZLEMCİ STATÜSÜNÜ ONAYLADI
Abhazya ve G. Osetya gözlemci 17/10/2008. Rusya-Beyaz Rusya Parlamento Birliği; Cuma günü Moskova'da yapmış olduğu 34. toplantısında Abhazya ve Güney Osetya Parlamentolarının "Sürekli Gözlemci Parlamento" statülerini oybirliği ile onayladı.

İnterfaks haber ajansının bildirdiğine göre; parlamenterler, toplantı boyunca Abhazya ve Güney Osetya Parlamentolarının statülerinin belirlenmesi için görüşmelerde bulundu. Toplanntıda ki en önemli soru: Beyaz Rusya Parlamentosunun, Abhazya ve Güney Osetya'nın bağımsızlıklarını tanımadan böyle bir kararın alınmasının hukuki ne tür zorluklar ile karşılaşacağı oldu.

Beyaz Rusya Parlamentosu Üyesi ve Rusya-Beyaz Rusya Parlamentosu Birliği, Uluslararası İlişkiler Komitesi Başkanı Nikolay ÇERGİNETZ; statünün oylanması kararının bütün üyelerin oy birliği ile alındığını belirterek "parlamenterler bu kararı alırken hiç bir baskı altında tutulmadılar, kendi özgür iradeleri ile oylamada bulundular" vurgulamasında bulundu.

Parlamenterler, Abhazya ve Güney Osetya Parlamentolarının "Sürekli Gözlemci Statüleri"nin hiç bir sorun çıkaracağına inanmıyorlar.

Kaynak: www.vesti.ru


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.