RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 11 Ocak 2015, Pazar 08:54:38 tarihnde eklendi. 791 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kış Dönemi Askeri Eğitimi

ABHAZYA CUMHURİYETİ SİLAHLI KUVVETLERİ, 2015 KIŞ DÖNEMİ ASKERİ EĞİTİM TATBİKATINA BAŞLADI
Kış Dönemi Askeri Eğitimi
11/01/2015. Suhum. 10/01/2015. Abhazya – İnform. Abhazya Cumhuriyeti Silahlı Kuvvetleri, 9 Ocak 2015 Tarihi itibarı ile Kış Dönemi Askeri Eğitim Tatbikatını başlattı. Abhazya Cumhuriyeti Savunma Bakanlığı Basın Servisi’nden verilen bilgiye göre, 9 Ocak itibarı ile askeri birliklerde görev yapan subay, asker ve askeri personelin ülke savunmasında güçlü bir yapılanma ve savaş ortamında başarılı bir savaş tekniğinin uygulanmasının hedeflendiği belirtildi.     
   
Askeri eğitimin ana hedefi, devlet yapısı ve toplumsal yapılanmaların günlük yaşam süreçleri içerisinde savaş ortamına hazırlanmasının da içinde bulunduğu kapsamlı bir eğitim programının uygulanması olarak belirtildi.
 
Abhazya Cumhuriyeti Savunma Bakanlığı Basın Servisi, 12 – 13 Ocak 2015 Tarihlerinde, askeri sorunlar karşısında müdahale hazırlığı, askeri alarm sisteminin uygulanması, askeri silahların kullanımı, askeri tatbikatın yaşama geçirileceği açıklandı.
 
Savunma Bakanlığı, askeri birliklere eğitim tatbikatının izlenmesi amacı ile destek ve bilgilendirme amacı ile temsilciler gönderecek. 
 
Abhazya Cumhuriyeti Savunma Bakan 1. Yardımcısı ve Genelkurmay Başkan Vekili Aslan Ankvab “Abhazya Cumhuriyeti Silahlı Kuvvetleri, kış dönemi askeri eğitim tatbikatı ile tüm birimlerinin en üst düzeyde savaşa hazır durumda tutulması hedefleniyor” dedi.
 
Kaynak: http://www.abkhazinform.com/
 
www.abhazyam.com
       

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.