RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 05 Ocak 2015, Pazartesi 18:24:55 tarihnde eklendi. 781 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Antalya Yerine, Abhazya

BİNLERCE RUS TURİST, NOEL TATİLİ İÇİN ANTALYA YERİNE ABHAZYA’YI SEÇTİ
Antalya Yerine, Abhazya
05/01/2015. Rusya Federasyonu’nda yaşanan ekonomik kriz nedeni ile bu yıl Noel tatili için Antalya’ya gelmeyen Rus Turistler, Abhazya Cumhuriyeti’ni seçtiler. – Abhazyam.com. Suhum. 5 Ocak. “Abhazya – İnform”. Binlerce Rus turist yeni yıl ve yılbaşı tatili için Abhazya Cumhuriyetini ziyaret etti.
 
Novy Afon Valisi Feliks Dautiya, “Abhazya – İnform” Haber Ajansına yatığı açıklamada, 1 Ocak – 5 Ocak 2015 Tarihleri arasında Novy Afon Mağarasını 5.000 üzerinde Rus turist ziyaret etti. Mağara komplesi Noel tatili boyunca turistler için çalışıyor. Novy Afon Bölgesinde bulunan tüm otel, pansiyon ve özel dinlenme tesislerinde binlerce turist bulunuyor” dedi.
 
Gagra Vali Yardımcısı Taymuraz Khishba “Tatil döneminde 4.000’in üzerinde Rus Turist bölgemize geldi. Gagra ve Pitsunda bölgelerindeki tatil tesislerine bu yıl, geçmiş yıllara göre çok daha fazla turist geldi” açıklamasında bulundu.       
 
Abhazya’yı ziyaret eden turistler 4 Ocak Pazar günü, Tarihi Pitsunda Kilisesi’nde Org Sanatçısı Luka Gadelia ve Şarkıcı Kristina Eshba’nın konserlerini izlediler.
 
Suhum Rus Dram Tiyatrosu’nda “Yeni Yıla kim Nasıl Girecek?” adlı oyun ile yeni yıla giriş yapıldı. Ayrıca, Suhum, Gagra, Novy Afon, Oçamçıra ve Pitsunda’da bulunan tüm restoranlarda düzenlenen eğlence programları ile ziyaretçilerini ağırladılar.  
 
Kaynak: http://www.abkhazinform.com/
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.