RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 03 Ocak 2015, Cumartesi 16:01:43 tarihnde eklendi. 715 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazyam.com: 2014 Yılı

ABHAZYAM.COM İNTERNET SİTESİ, BEŞ KITA’DA İZLEYİCİ SAYISINI KATLAYARAK İLGİ İLE İZLENİYOR.
Abhazyam.com: 2014 Yılı
03/01/2014. Değerli Abhazyam.com izleyicileri. Abhazyam. Com, İnternet Haber – Yorum Sitesi. 2007 yılından bu yana Dünya’nın beş kıtasından ilgi ile izlenmektedir.
 
15 Mayıs 2007’de Özellikle Abhaz Diasporasında yayın yapan bazı İnternet sitelerinin Abhazya Cumhuriyeti ve Abhaz Diasporası içerisinde yanlış, asılsız, taraflı yayınlar yaptığını görerek, dürüst, tarafsız, doğru yayın şiarını hedef alarak yayına başladık.
 
Abhazyam.com, tarafından amatör olarak yapılan haber yayını, geçtiğimiz 8 yıl içerisinde dünyanın çeşitli ülkelerinden binlerce kişi tarafından izlenen güvenilir bir İnternet Haber Sitesi durumuna gelmiştir.
 
2104 yılı içerisinde aylık peryodlara bağlı olarak günlük izleyici sayısı 850 – 1250 arasında değişen bir sayıda bulunmaktadır. Aylık ilk otuz ülke ve organizasyon periyoduna bakacak olursak, ağırlık Avrupa ülkeleri olarak görülmektedir. 
 
Ayrıntılı olarak görmek istersek: 
 
Avrupa – Türkiye, Almanya, Rusya Federasyonu, İsviçre, Danimarka, Finlandiya, Litvanya, Ukrayna, Belçika, Macaristan, Avrupa Birliği Organizasyonu (AB), İngiltere, Çek Cumhuriyeti, Polonya, Hollanda, Fransa, İtalya, Avusturya, Bulgaristan, İsveç, Norveç, İzlanda, İrlanda, Romanya, Belarus, Letonya (Latvia), Slovakya, Yunanistan, Estonya, 
 
Asya – Gürcistan, Kazakistan, Ermenistan, Azerbaycan, Çin Halk Cumhuriyeti, Hindistan, Japonya, Suriye, Ürdün, Filistin Bölgesi, Eski Sovyetler Birliği Toprakları, Britanya Hint Okyanusu Toprakları. 
 
Amerika Kıtası: Amerika Birleşik Devletleri (ABD), ABD Devlet Org., Kanada, Brezilya, Venezuela, Nikaragua, Küba, Brezilya.
 
Afrika: Fas, Mısır Arap Cumhuriyeti, Seyşeller. 
 
Okyanusya: Avustralya, Tuvalu, Yeni Zelanda, Tokelau.
 
Bu ülkelerin dışında ilk otuza girmeyen daha birçok ülke bulunmaktadır. Amatör yayın yaşamını günümüz koşullarında da bıkmadan sürdüren Abhazyam.com olarak siz değerli girerek artan abhazyam.com izleyicilerinin manevi desteği bizler için yeterli olmaktadır.
 
2015 yılının başta Abhazya Cumhuriyeti ve Abhaz Diasporası olmak üzere, tüm insanlık için barış , huzur ve mutluluk getirmesini diliyoruz.
 
Yazımızı Abhaz ulusu insanlarının her sabah söyledikleri “Tanrı, Dünya’daki bütün ulusları özgür vfe mutlu kılsın, fakat Abhazları da unutmasın!” duası ile bitiriyor ve bir kez daha anımsatmak istediğimiz Abhazyam.com’un manifestosu olan “Neden Abhazyam.com” yazımızı sizlerle buluşturuyoruz.
 
 
Abhazyam.com Genel Yayın Sorumlusu
 
Fatih Atan (A’tanba)                     
 
Not: Yazının yayınlandığı tarihte, Abhazya Cumhuriyeti “De Facto” olarak bağımsızdı, 26 Ağustos 2008 Tarihinde BM Üyesi Rusya Federasyonu tarafından “De Jure” olarak tanındı. Ardından Nikaragua, Venezuela, Tuvalu, Vanuatu,Nauru ülkeleri tarafından tanındı.    
 
“Neden Abhazyam.com”    

"Bizim amacımız insan belleğini zorlayacak ve onları tartışmaya açacak ortamları yakalamak ve yaratmaktır. 

Dünya’da ve Türkiye’de yaşanan politik olaylar sırasında Abhazya’nın da hatırlatılmasını sağlayacak ortamların yaratılmasına yardımcı olmaktır. 

Abhazya’nın Bağımsızlık için vermiş olduğu mücadeleye zarar vermemeye çalışarak ancak bu mücadele içerisinde de yapılacak olan yanlışların ve eksikliklerinde hatırlatılmasına çalışılarak bağımsız bir politika izlemektir. 

Sitemizde çıkacak olan geçmişe ait, günümüze ve geleceğe ait yazılacak olan makalelerimize bilimsel içerikte gelecek olan eleştirilere de yine bilimsel veriler ışığında yanıt vermektir. 

Bu Site bilime ve diyalektiğe inananların, yaptığı yanlışların özeleştirisini yapabilenlerin sitesi olmaya aday bir sitedir. 

Her türlü bilimsel eleştiriye açık bir sitedir. 

Abhazya’nın Tüm Dünya’ca Bağımsız Demokratik Bir Cumhuriyet olarak tanınacağı güne ve o günden sonrasına da katkımızın olacağına inanarak ilkyazımızı sonlandırıyoruz. Dünya’daki ve Türkiye de ki politik olayların Abhazya açısından irdelenmesini ilerideki yazılarımıza bırakarak sizlere saygı ve sevgilerimizi iletiyoruz. "
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.