RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 25 Aralık 2014, Perşembe 10:23:27 tarihnde eklendi. 750 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Moskova’da Noel Kutlaması

ABHAZYA CUMHURİYETİ, MOSKOVA - VDNH (ВДНХ) PARKINDAKİ SERGİ BİNASINDA NOEL VE YENİ YIL KUTLAMASI DÜZENLİYOR
Moskova’da Noel Kutlaması
25/12/2014. Abhazya Cumhuriyeti Uluslararası Kültür ve İş Merkezi Müdürü Oleg Lakoba, “Abhazya – İnform” Haber Ajansına yaptığı açıklamada “26 Aralık Cuma günü, Abhazya Cumhuriyeti’nin Moskova - VDNH (ВДНХ) Parkında bulunan pavyonunda Yeni yıl ve Noel kutlamaları yapılacak” dedi.  (Moskova - VDNH (ВДНХ) Parkı SSCB döneminde 15 Cumhuriyetin tarım ve sanayi ürünlerinin sergilendiği büyük bir park alanı olarak kuruldu. Bugün ise BDT ülkeleri ve Abhazya Cumhuriyeti’nin sergi binaları bulunuyor – Abhazyam.com)
 
26 Aralık akşamı Abhazya sergi binasında oldukça yoğun bir program bulunuyor. Tengiz Tarba’nın “Abhazya Dağları” adlı fotoğraf sergisi Lasha Maruhba Dans Okulu öğrencilerinin halk dansları gösterisi ve Timur Khagba yönetimindeki “TimBend” Caz Topluluğu üyeleri ve Elena Ankvab (Soprano) ve Batal Sakanov (Bariton) konserleri ile konuklara neşeli dakikalar geçirtecekler.
 
Kutlama akşamı, Abhaz yazar Vladimir Delba’nın Aleksandr Orlov – Kretçimera üçlemesi tarafından kaleme alınan “Abhazya’dan Görüntüler” eserinin sunumu yapılacak. Abhaz tasarımcı Aida Gitsba’nın eserlerinin sunumu yapılacak. Program sırasında konuklar aynı zamanda Abhaz mandalinası ve şaraplarını da tatma zevkini elde edecek, farklı yıllarda çekilmiş Abhazya belgesel filmlerini seyretme olanağını elde edecekler.
 
Gecenin onur konukları olarak, Moskova’da bulunan ve Abhazya’nın dostu ülkelerin büyükelçileri hazır bulunacak.
 
Abhazya Cumhuriyeti Moskova - VDNH (ВДНХ) Parkındaki etkinlik 26 Aralık MSİ 17:00’da başlayacak ve Abhazya Cumhuriyeti “uluslararası Kültür ve İş Merkezi Vakfı, Abhazya Cumhuriyeti Ticaret ve Sanayi Odası Moskova Şubesi, Abhazya Cumhuriyeti’nin Rusya Federasyonu Büyükelçiliği ve Moskova’daki Abhaz Diasporası’nın desteği ile gerçekleştiriliyor.  
 
Adres: Barış Caddesi, No: 119, VDNH (ВВЦ), “Abhazya Sergi Binası No: 6 
 
Адрес: Москва, проспект Мира, домовладение 119, ВВЦ.
Павильон №6 «АБХАЗИЯ»!     
 
Kaynak: http://www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.