RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 15 Mayıs 2011, Pazar 19:54:05 tarihnde eklendi. 699 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Nugzar Aşuba Çeçenistan'a gidiyor

ABHAZYA CUMHURİYETİ; GROZNİ'DE YAPILACAK OLAN "İSLAM KÜLTÜR MERKEZİ" AÇILIŞ TÖRENLERİNE KATILIYOR
Nugzar Aşuba Çeçenistan'a gidiyor 16/10/2008. Abhazya Cumhuriyeti Heyeti, 17 Ekim 2008 tarihinde yapılacak olan Rusya ve Avrupa'nın en büyük İslam Kültür Merkezi'nin açılış törenlerine katılmak üzere Çeçenistan'ın başşehri Grozni'ye gitti.

Abhazya Heyeti'nin Başkanlığını Abhazya Parlamento Başkanı Nugzar AŞUBA yapıyor. Heyette ayrıca aile, sosyal politika, sağlık ve çalışma komisyonu başkanı  Beslan DJOPUA ve Abhazya Vaynah Merkezi Başkanı R. Ş. TANTAEV bulunuyor.

Nugzar AŞUBA; açılış törenin dolayısı ile Çeçenistan Müslüman Din adamları Başkanı Sultan Hacı MİRZAEV'i kutlayarak "bütün Çeçenistan Cumhuriyeti halkını, geçmişte yaşamış olduğu olumsuz olaylara karşın, çağdaş gelişme göstererek Rusya ve Avrupa'nın en büyük İslam Kültür Merkezi'ni açmalarından dolayı memnunuiyetimizi belirtiyorum" dedi.

Nugzar AŞUBA "bizler, Çeçenistan'da geçmişte yaşanan korkunç savaştan sonra, böyle büyük ve muhteşem bir eserin oluşturulmasına katıkılarından dolayı bütün müslüman dünyasını kutluyoruz" açıklamasında bulundu.

kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.