RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 15 Aralık 2014, Pazartesi 12:38:30 tarihnde eklendi. 645 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gürcistan’ın Tepkisi Sürüyor

GÜRCİSTAN, AVRUPA PARLAMENTOSU’NUN SUHUM VE TSİNVAL KARARLARININ MOSKOVA’YI ETKİLEYECEĞİNİ UMUYOR
Gürcistan’ın Tepkisi Sürüyor
15/12/2014. 13 Aralık Cuma günü, Gürcistan Dışişleri Bakanlığı’nda Avrupa Parlamentosu Liberal ve Demokrat Partiler Birliği Üyesi Milletvekili Petras Aushtrevich ile düzenlenen toplantıda, “İşgal” altındaki topraklar, Rusya Federasyonu ve Abhazya arasında imzalanan “Birlik ve Entegrasyon Antlaşması (Gürcistan Birlik ve Stratejik Ortaklık Antlaşmasını bu biçimde değerlendiriyor – Abhazyam.com) ve Güney Osetya ile benzer bir antlaşmanın hazırlanması konuları gündeme getirildi. 
 
Gürcistan Dışişleri Bakanlığı Bilgilendirme Bölümü’nden yapılan açıklamaya göre, toplantıya Dışişleri Bakanlığı Avrupa Parlamentosu Temsilcisi Tamar Beruchhasvili ve Dışişleri Bakan Yardımcısı Gigi Gigiadze’de katıldı. 
 
Toplantıda, Gürcistan’ın Avrupa Birliğine üye olarak giriş süreci görüşüldü, ayrıca görüşmede Moskova ve Suhum arasında imzalanan antlaşma ve Moskova ve Tsinval arasında imzalanması planlanan antlaşmanın karşısında alınan Avrupa Parlamentosu kararının etkili olacağı vurgulandı. (Konu ile ilgili olarak bknz: http://www.abhazyam.com/haber/4922/turkiye-destegi-suruyor.html )  
 
Kaynak: http://www.regnum.ru/news/polit/1876540.html#ixzz3LwquZ8Bk
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.