RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 28 Kasım 2014, Cuma 10:58:40 tarihnde eklendi. 775 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Antlaşma’nın Gürcistan Yansıması

ZURAB ABASHİDZE VE GRİGORY KARASİN GÖRÜŞMELERİ’NE ABHAZYA ANTLAŞMASI NEDENİ İLE ARA VERİLDİ
Antlaşma’nın Gürcistan Yansıması
28/11/2014. Gürcistan Başbakanı Özel Temsilcisi Zurab Abashidze ve Rusya Federasyonu Dışişleri Bakan Yardımcısı Grigory Karasin arasında sürdürülen, Rusya ve Gürcistan ilişkileri görüşmelerine ara verildi. Zurab Abashidze, 28 Kasım Cuma günü Tiflis’te gazeteciler ile yaptığı söyleşide, toplantılara ara verildiğini belirtti. Gürcistan Başbakanı Özel Temsilcisi, Abhazya ile ilgili olarak son yaşanan gelişmeler ışığında Rusya ile ilişki kurma görüşmelerini sürdürmenin uygun olmadığını söyledi.
 
Z. Abashidze “Bizler görüşmelere ara verdik. Ancak, ilişki kanallarını kapatmayacağız, Rusya ile iletişimi, herhangi bir biçimde sürdürmenin gerekli olduğuna inanıyorum. Bilindiği üzere, bizim Rusya ile diplomatik ilişkilerimiz bulunmuyor” dedi.
 
Abashidze, Dünya’da Rusya ile hiçbir ülkenin iletişimlerini koparmadığını, hatta Ukrayna bile arka planında yaşanan olaylar nedeni ile bile ilişkisini koparmadığını söyledi.
 
Bilindiği üzere, Abashidze – Karasin arasında başlatılan görüşmeler, 1 Ekim 2012 tarihinde ki seçimler sonrasında yaşanan iktidar değişikliği sonrasında başladı. Görüşmelerin ana konuları, ticari – ekonomik, kültürel ve sosyal ilişkilerin geliştirilmesi olarak biliniyor.            
 
Kaynak: http://www.regnum.ru/news/polit/1871121.html#ixzz3KLmbol4j 
 
www.abhazytam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.