RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 25 Kasım 2014, Salı 23:05:42 tarihnde eklendi. 747 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Amtsakhara’dan Sert Açıklama

“AMTSAKHARA” «Амцахара» SİYASİ PARTİSİ, DEVLET BAŞKANI'NIN BAŞARISIZLIĞI DURUMUNDA HALKA BAŞVURU HAKKINI SAKLI TUTMAKTADIR
Amtsakhara’dan Sert Açıklama
25/11/2014. “Amtsakhara”  «Амцахара» Siyasi Partisi, 24 Kasım 2014 Tarihinde düzenlenen miting sonrasında, Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Raul Hadjimba ve Rusya Federasyonu Devlet Başkanı tarafından imzalanan “Birlik ve Stratejik Ortaklık” Antlaşması karşısında bir bildiri yayımladı.
 
Aşağıda “Amtsakhara” «Амцахара» Siyasi Partisi Açıklaması bulunmaktadır: 
 
“Amtsakhara” «Амцахара» Siyasi Partisi, Halkına karşı hitap etme hakkını saklı tutmaktadır. 
 
KARAR

“Amtsakhara” «Амцахара» Siyasi Parti ve miting katılımcıları, Rusya Federasyonu ve Abhazya Cumhuriyeti arasında imzalanan “Birlik ve Stratejik Ortaklık” Antlaşması ile ilgili olarak toplanmıştır.

Miting katılımcıları ve “Amtsakhara” «Амцахара» Siyasi Parti taraftarları, konum ile ilgili olarak:
   
*Devletimizin ve halkımızın, yaşamsal önemi ve çalışmaların düzenlenmesinde kullanılan antlaşmalar ile ilgili olarak, “Birlik ve Stratejik Ortaklık” Antlaşması’nda olduğu gibi kullanılan yöntem ve prosedürlerin uygulanma biçimi kınanmaktadır.

*Rusya Federasyonu ile olan stratejik ortaklık ruhuna desteğimizi ifade ederken, Abhazya Cumhuriyeti Hükümeti tarafından, Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanına, Rusya tarafı ile imzalanması amacı ile sunulan taslak antlaşma metninde olduğu gibi, Abhazya toplumu siyasi partileri, kamu kuruluşları ve STK Temsilcileri ile birlikte çalışılmadan sunum yapılmıştır. 

*Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Raul Hadjimba’dan, devletlerarası ve hükümetler arasında yapılacak olan antlaşmalarda, Abhazya Cumhuriyeti Kamu Kuruluşları ve Siyasi partiler ile birlikte çalışmamakta ısrarcı olma alışkanlığından vazgeçmesini öneriyoruz. 

*Amtsakhara  «Амцахара» Siyasi Partisi, Devlet Başkanı ve Abhazya Cumhuriyeti Hükümeti Yetkilileri tarafından bu tür olaylardaki başarısız tutumlarını sürdürmeleri durumunda, halka başvuru hakkını saklı tutmaktadır.” 
 
Suhum, 24 Kasım 2014”
 
Kaynak: http://www.amtsakhara.org/ru/events/478/
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.