RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 20 Kasım 2014, Perşembe 21:56:59 tarihnde eklendi. 875 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya Hükümeti Onayladı

ABHAZYA CUMHURİYETİ HÜKÜMETİ, RUSYA İLE YAPILACAK OLAN ANTLAŞMANIN REVİZE EDİLEN TASLAK METNİN ONAYLADI
Abhazya Hükümeti Onayladı
20/11/2014. SUHUM, 19 Kasım - RIA Novosti, İndira Bartsız. Başbakanlık Basın Servisi tarafından Çarşamba günü verilen bilgiye göre, Abhazya Cumhuriyeti Bakanlar Kurulu, Rusya Federasyonu ile yapılacak olan birlik ve stratejik ortaklık antlaşması projesini onayladı ve imzalaması önerisi ile devlet başkanına gönderdi. 
 
Rusya Federasyonu tarafından daha önce hazırlanan ve incelenmek üzere gönderilen “İşbirliği ve Entegrasyon” Antlaşma Projesi üzerinde, Abhazya Parlamentosu tarafından çalışma gurubu oluşturuldu, proje içerisinde, Abhazya Anayasasına aykırı bazı maddeler belirlendi ve bundan dolayı çalışma gurubu tarafından Rusya Federasyonu ile oluşturulacak olan yeni bir antlaşma projesi hazırlandı. 
 
Bakanlar kurulu, Çarşamba günü antlaşma projesini görüştü.
 
Basın Servisi “Bakanlar Kurulu, Abhazya ve Rusya Antlaşma Projesini onayladı. Hazırlanan belge içerisinde bakanlıkların bir dizi önerisi de bulunmaktadır” bilgisini verdi.
 
RIA Novosti Haber Ajansı’nın Bakanlar Kurulu Kaynaklarından “Antlaşma taslağı, Halk toplantısı (Parlamento) ve Devlet Başkanlığı Yönetimi tarafından oluşturulan komite ile hazırlandı, ayrıca toplumun önerileri de göz önüne alındı. Belge hazırlanırken Rusya Federasyonu tarafından yapılan değişikliklerde göz önüne alındı” bilgisini aldı.
 
Antlaşma taslağı, Dışişleri Bakanlığı, Savunma Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Adalet, Maliye, Ekonomi,  Sağlık, Eğitim, Bilim, Spor ve Gençlik, Çalışma, İstihdam ve Sosyal güvenlik bakanlıkları ve ayrıca Devlet Gümrük Komitesi ve Abhazya Devlet Güvenlik Servisi tarafından onaylanarak tamamlandı. 
 
Kaynak: http://apsny.ru/news/index.php?ID=12494
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.