RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 29 Ekim 2014, Çarşamba 17:30:00 tarihnde eklendi. 891 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya Müslümanları ile Buluşma

RAUL HADJİMBA, ABHAZYA MÜSLÜMANLARI BİRLİĞİ TEMSİLCİLERİ İLE CAMİ İNŞAATI SORUNUNU GÖRÜŞTÜ
Abhazya Müslümanları ile Buluşma
29/10/2014. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Raul Hadjimba, 28 Ekim Salı günü Abhazya Cumhuriyeti Müslümanlar Birliği heyeti ile görüştü. Devlet Başkanı ile yapılan görüşmede Müftü Salih Kvartshelia, yardımcıları Timur Dziba ve Abdurahman Djugelia, imam Özkul Haraziya hazır bulundular. 
 
Raul Hadjimba “Bugün, devlet küçük olsa bile, insanlar var olan iç sorunların çözümünün tutarlılığından söz ediyor. Burada, tüm dinlere mensup insanlar birlikte yaşıyorlar. Ülkemizin ekonomik düzeyini yükseltmek için yapacağımız çok şey bulunuyor. Sizler ülkeniz için nasıl düşünüyorsanız, ben de aynı şeyleri düşünüyorum. Onun refahı ve iyiliğini düşünüyoruz. Bizler tek halkız ve her zaman bunu anımsamak zorundayız” dedi.  
 
Müslüman Birliği Temsilcileri “Bizler, sorunların çözümünde bölünmüş olarak değil, yan yana duruyoruz. Bizler halkımızı erkek ve kız kardeşlerimiz ile birlikte düşünüyoruz. Devlet yönetimine güveniyoruz. Müslümanlar ile ilgili sorunların çözümünde bizim organizasyonumuz çalışmaktadır ve cami inşaatı sorununda olduğu gibi. Bu sorunun çözümü ile ilgili olarak Namaz kılanlar ile konuşmak daha doğru olur. Reformların uygulamaya geçirilmesinin ne kadar zor olduğunu biliyoruz, bizler engel olmayacağız, sadece destek vereceğiz. Bizler insanlarımızın sevinçlerini ve hüzünlerini paylaşarak yaşıyoruz. Dışarıdan ne tür öneriler gelirse gelsin, bizler, sadece devlet ve devlet yönetimi ile sorunların çözümünden yöne tarafız” güvencesinde bulundu.  
 
Raul Hadjimba, ülkede ne olursa olsun hiç kimsenin, ilişkilerinde yasal faaliyetlerin dışarısında bulunmaması ve aynı zamanda konuşmaların açık olması gerektiğini belirtti. Hadjimba “Her vatanda, kendi yaratıcılığı ile vatanına ait olduğunu göstermek zorundadır” dedi.   
 
Kaynak: http://www.abkhaziagov.org/president/press/news/2014-10-29
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.