RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 28 Ekim 2014, Salı 18:33:00 tarihnde eklendi. 790 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya’dan Garibashvili’ye Yanıt

ABHAZYA DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI “GÜRCÜ YÖNETİCİLER, GİRİŞİMLERİNİ, TİFLİS'TEN YAPILAN RESMİ AÇIKLAMALAR İLE KUTSAL KİTAPTAKİ ON EMİR GİBİ SUNMAYA ÇALIŞIYORLAR”
Abhazya’dan Garibashvili’ye Yanıt
28/10/2014. Gürcistan Başbakanı Irakli  Garibashvili tarafından 27 Ekim Pazartesi günü yapılan Hükümetin 2 yıllık çalışmalarının değerlendirmeleri ile ilgili olarak, Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Siyasi Bürosu tarafından açıklama yapıldı.
 
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Açıklaması:
 
“Gürcistan Başbakanı Sayın Garibashvili tarafından, 27 Ekim 2014 Tarihinde yapılan, “Güçlü ve Birleşik Gürcistan” altında Abhazya ve Güney Osetya’ya sunmuş olduğu özerkliklerin korunması önerisi, bir kez daha var olan güncel gerçeklerin algılanamadığı ve bölgedeki gerçek durumun tam olarak görmezden gelinmek istendiğini onaylamaktadır.    

Gürcistan devlet yöneticileri, bir kez daha batılı ortakları ile danışılarak kurnazca taktikler ile tasarlanmış olan girişimlerini, Tiflis’ten resmi yapılan açıklamalar ile kutsal kitaptaki on emir gibi sunmaya çalışıyorlar. 

 Gürcü politikacılar, istemlerini sadece “Abhaz ve Oset Kardeşlerimiz ile uzlaşma sürecini gerçekleştireceğiz” diyerek değil aynı zamanda “asil sorun” olarak barış ve uyum ortamı olarak empoze etmeye çalışıyorlar. Neyse ki, Abhazya, Gürcistan “Barış” Projelerini açıklarken gerçek hedeflerinin ne olduğunu görüyor.  

Özel sevgi değil, sadece neden "Abhaz ve Oset kardeşler ile uzlaşma gerçek sürecini" teşvik Gürcü politikacılar, sebat, ama aynı zamanda "asil mesele" barış ve uyum empoze. Neyse ki, Abhazya'da, kendinize Gürcistan "barış" projelerinin gerçek hedef hakkında tam bir rapor verir.

Abhazya, Gürcistan yetkililerinin “kardeşlik ve dostluk önerileri” ile ilgili yaklaşımlarına bakmadan, kendi bağımsız gelişim yolunda sağlam ve emin adımlarla yolunu inşa etmeyi sürdürecektir.”  
 
Kaynak: http://www.mfaapsny.org/news/index.php?ID=3014
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.