RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 23 Ekim 2014, Perşembe 20:10:05 tarihnde eklendi. 899 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gitsba, Yerkhov Görüşmesi

ABHAZYA’NIN TÜRKİYE BÜYÜKELÇİSİ İNAR GİTSBA, RUSYA FEDERASYONU İSTANBUL BAŞKONSOLOSU ALEKSEİ YERKHOV İLE GÖRÜŞTÜ
Gitsba, Yerkhov Görüşmesi
23/10/2014. Abhazya Cumhuriyeti Türkiye Tam Yetkili Temsilcisi İnar Gitsba ve Rusya Federasyonu İstanbul Başkonsolosu Aleksei Yerkhov 23 Ekim Perşembe günü Abhazya ve Rusya arasındaki ilişkiler ve güncel konular hakkında görüş alışverişinde bulundular. 
 
Toplantıda, ayrıca Abhazya Büyükelçisi Danışmanı Alyas Asabua ve rusya Federasyonu Konsolos – Başkonsolos Danışmanı Aleksandr Khapilov’da hazır bulundular. 
 
Taraflar arasında yapılan görüşme, geleneksel Abhaz – Rus dostluk ilişkisi çerçevesinde düzenlendi, Abhazya Cumhuriyeti Türkiye Tam Yetkili Temsilcisi ve Rusya Federasyonu İstanbul Başkonsolosu güncel konular üzerinde görüş alışverişinde bulundular. 
 
Başkonsolos, görüşme sırasında Abhaz meslektaşlarına özellikle, bölgede Abhazya Cumhuriyetinin tanıtımında ortam yaratılması için yardımcı olacakları konusunda güvence verdi. 
 
İnar Gitsba, konuşmasında, kendilerine karşı sıcak bir karşılamada bulundukları için Başkonsolosa teşekkür etti ve diplomatik misyonların aracılığı ile geniş bir Abhaz – Rus işbirliğinin güçlendirilmesinin önemine vurgu yaptı. 
 
Kaynak: http://apsnypress.info/news/13336.html
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.