RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 23 Ekim 2014, Perşembe 10:52:31 tarihnde eklendi. 634 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya’da Basına Baskıya Hayır

ABHAZYAM.COM OLARAK APSNYPRESS HABER AJANSI MÜDÜRÜ MANANA GURGULİA ÜZERİNDEKİ BASKIYI KINIYORUZ
Abhazya’da Basına Baskıya Hayır
23/10/2014. Değerli Abhazyam.com izleyicileri, Abhazya Cumhuriyeti’nde son günlerde sosyal medya da Apsnypress Ajansı Haber Müdürü Manan Gurglia’nın görevden alındığı ya da alınacağı ve yerine bir başka kişinin getirileceği konusunda haberler yazılmaya başladı.
 
Bilindiği üzere Abhazya Cumhuriyeti’nde yaşanan 27 Mayıs 2014 Tarihindeki olaylar sırasında, Apsnypress Haber Ajansı’na ciddi baskılar yapılmış, hatta çalışma ofisi bazı kişiler tarafından basılmış ve çalışan personele baskı yapılarak genel müdür Manana Gurgulia’nın istifası istenmişti. 
 
O dönemde yaşanan olaylar Abhazyam.com olarak protesto edilmiş, Apsnypress Haber Ajansı ve Müdürü Manan Gurgulia’nın istifasının istenmesine karşı hem Abhazya Basını  tepki göstermiş (bknz: http://www.abhazyam.com/haber/4660/abhazya-gazeteciler-birligi.html ) hem de bizler Abhazyam.com olarak 16 Haziran 2014 Tarihinde Manana Gurgilia’ya ve Apsnypress’e uygulanan siyasal baskılara karşı tepki göstermiş idik. Bknz: http://www.abhazyam.com/haber/4658/basina-baskiya-hayir.html )
 
Abhazyam.com olarak bizler bir kez daha Abhazya Cumhuriyeti’nde Apsnypress Haber Ajansı Müdürü Manana Gurgulia’ya karşı uygulanan siyasal baskıları kınıyor, Abhazya Cumhuriyeti Basın – Yayın Organları ve çalışanlarını ve Abhaz Diasporasının aydın insanlarını konu hakkında duyarlı olmaya çağırıyoruz. 
 
Abhazyam.com Genel Yayın Sorumlusu
 
Fatih Atan (A’tanba) 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.