RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 20 Ekim 2014, Pazartesi 13:03:23 tarihnde eklendi. 647 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Chirikba, Londra’da Konuştu

ABHAZYA DIŞİŞLERİ BAKANI VYACHESLAV CHİRİKBA, LONDRA “CHATAM HOUSE”DA ABHAZYA’NIN BAĞIMSIZLIK HAKKINI SAVUNDU.
Chirikba, Londra’da Konuştu
20/10/2014. Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Vyacheslav Chirikba, Londra “Chatam House” Kraliyet Uluslararası İlişkiler Enstitüsü’nün daveti üzerine 14 Ekim’de konuşma yaptı. V. Chirikba’nın konuşması, bağımsız bir devlet olarak Abhazya Cumhuriyeti’nin gelişimi ve Güney Kafkasya’da güvenlik ve istikrarın sağlanması amacı ile Cenevre’de sürdürülen görüşmeler üzerinde oldu. Toplantıyı, Chatam House Kraliyet Enstitüsü “Rusya ve Avrasya”  Bölüm Başkanı James Nixey yürüttü.     
 
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı’nın konuşması, Kafkasya Politikaları ile ilgili diplomatlar, siyaset bilimciler, siyaset uzmanları, İngiliz basın temsilcileri, uluslararası ve Kafkasya STK Temsilcileri, Londra’daki Kafkas Diasporası Temsilcileri, çeşitli ülkelerin Londra’daki büyükelçiliklerinde görev yapan temsilciler (Türkiye, Ermenistan, Gürcistan, Ukrayna, Brezilya) ve ayrıca İngiltere Dışişleri bakanlığı Temsilcileri de hazır bulundular.
 
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri bakanı Vyacheslav Chirikba, konukların, Abhazya’nın iç ve dış politikaları, Abhazya – Rusya ve Abhazya – Gürcistan ilişkileri, Abhazya’nın bölge ülkeleri ile olan ilişkileri, Abhazya ekonomisinin gelişimi ve diğer soruları yanıtladı. Konuklar, ayrıca Abhazya’nın iç ve dış siyasi politikasında etkin olan siyasetçilerin konumları hakkındaki sorularda sordular. 
 
http://www.mfaapsny.org/news/index.php?ID=2941
   
Kaynak: http://apsnypress.info/news/13294.html
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.