RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 17 Ekim 2014, Cuma 11:01:58 tarihnde eklendi. 753 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Taslağa Eleştiriler Sürüyor

1992 – 1993 ABHAZYA KURTULUŞ SAVAŞI GAZİLERİ “KALE” «Абааш» DERNEĞİ, RUSYA – ABHAZYA YENİ BİRLİK VE BİRLEŞME ANTLAŞMA TASLAĞI’NIN BAZI MADDELERİNE KARŞI ÇIKTI
Taslağa Eleştiriler Sürüyor
17/10/2014. 1992 – 1993 Abhazya Kurtuluş Savaşı Gazileri Birliği “Abaash” «Абааш» (Kale), 16 Ekim 2014 Tarihinde yaptığı açıklamada, Rusya Federasyonu ve Abhazya Cumhuriyeti arasında düzenlenecek olan yeni birlik ve birleşme antlaşmasının bazı maddelerinin kabul edilemez olduğuna inanıyor. “Abaash” «Абааш» (Kale) Gaziler Birliği, bu nedenden dolayı, Antlaşma taslak Metninin karşı çıkmış oldukları maddeler ile ilgili karşı çıkış nedenlerini en kısa zaman içerisinde Ulusal Meclis – Abhazya Cumhuriyeti Parlamentosu’na ileteceklerini açıkladı. 
 
“Abaash”  «Абааш» (Kale) Açıklaması Tam Metni:
 
"AÇIKLAMA

1992 – 1993 ABHAZYA ULUSAL KURTULUŞ SAVAŞI GAZİLERİ BİRLİĞİ “ABAASH” «Абааш» (KALE)

1992 – 1993 Abhazya Ulusal Kurtuluş Savaşı Gazileri Birliği Yönetimi, “Rusya Federasyonu ve Abhazya Cumhuriyeti Birlik ve Birleşme Antlaşması” ile ilgili olarak, sorunlar Cumhuriyetimizin öncülüğünde dayanışma ile çözüleceğine inanıyor.

Bizler, daha öncekilerde yapılmamış olmasına rağmen, yeni devlet yönetiminin çok önemli olan bu belgenin devlet organlarında ve toplum içerisinde tartışılması amacı ile açıklanmasını memnuniyetle karşılamaktayız. Bizler, Antlaşmanın Abhazya Cumhuriyeti’nin yaşamsal çıkarları doğrultusunda sonuçlanarak imzalanacağından eminiz. 

Ancak, bizler Antlaşmanın bazı maddelerinin kabul edilemez olduğuna inanıyoruz, bu nedenle de yakın bir zaman içerisinde, itiraz nedenlerimizi Ulusal Meclis – Abhazya Cumhuriyeti Parlamentosu’na ileteceğiz.    

Başkan G. M. Bigvava." 
 
Kaynak: http://apsnypress.info/news/13282.html
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.