RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 15 Mayıs 2011, Pazar 18:45:36 tarihnde eklendi. 693 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya-Rusya Dostluk İşbirliği anlaşması imzalandı

ABHAZYA PARLAMENTOSU; ABHAZYA-RUSYA DOSTLUK VE İŞBİRLİĞİ ANLAŞMASI'NI ONAYLADI
Abhazya-Rusya Dostluk İşbirliği anlaşması imzalandı 24/09/2008.  Abhazya Parlamentosu; Abhazya ve Rusya Federasyonu arasında düzenlenen dostluk ve işbirilği anlaşmasını onayladı.

Abhazya Parlamentosu; Devlet Başkanı sergey BAGAPŞ'ın imzaladığı Abhazya ve Rusya Federasyonu arasında düzenlenen dostluk ve işbirliği anlaşması'nın onaylanması  için  gönderdiği anlaşma metnini onaylayarak yürürlüğe koydu.

ITAR-TASS haber ajansının bildirdiğine göre, Abhazya Devlet Başkanı Sergey BAGAPŞ, Dışişleri Bakanı Sergey ŞAMBA ve Abhazya Parlamentosu Başkanı Nugzar AŞUBA birlikte toplantı düzenlediler.

Nugzar AŞUBA "bugün Abhazya için özel bir gündür, Abhazya Parlamentosu'nun onaylamış olduğu Rusya ile imzalanan anlaşma sayesinde önemli sorunlarımız çözülecektir. İlk olarak bugünlere gelmemizi sağlayan ilk devlet başkanımız Vladislav ARDZINBA ve bugünkü devlet başkanımız Sergey BAGAPŞ'a,  Abhazya Bağımsızlık savaşında şehit düşen ve gazi olan özgürlük savaşçılarımıza ve Abhazya halkına müteşşekkürlerimizi belirtiriz" dedi.

Nugzar AŞUBA "Rusya yönetiminin, halkımızın boğulmaması ve yaşaması için vermiş oduğu mücadeleyi desteklemesine ayrıca teşekkür ederiz" vurgulamasında bulundu.

Rusya Federasyonu ve Abhazya Cumhuriyeti arasında düzenlenen "dostluk ve işbirliği anlaşması" 17 Eylül 2008 tarihinde Moskova'da imzalandı.

Kaynak: www.vesti.ru


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.