RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 09 Ekim 2014, Perşembe 11:56:24 tarihnde eklendi. 764 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hadjimba, Nalchik’te

RAUL HADJİMBA “ABHAZYA, SAVAŞIN ZOR GÜNLERİNDE VERMİŞ OLDUĞU DESTEK İÇİN KABARDEY – BALKAR’A KARŞI MİNNETAR”
Hadjimba, Nalchik’te
09/10/2014. NALCHİK. /8 Ekim./ TASS Haber Muhabiri Asiyat Gerieva/. TASS Haber Ajansı Muhabiri’nin Bölge Devlet Yönetimi ve Basın Servis Başkanı’ndan aldığı bilgiye göre, 8 Ekim Çarşamba günü, Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Raul Hadjimba ve Kabardey – Balkar Cumhuriyeti Devlet Başkan Vekili Yuri Kokov ile Nalchik’te görüştü. Raul Hadjimba görüşmede, Abhazya halkının, zor günlerinde destek veren Kabardey – Balkar halkına olan minnettarlığını belirtti.    
 
Raul Hadjimba, Abhazya topraklarında barışın sağlanmasında, Kabardey – Balkar İnsanlarının katkısına vurgu yaparak “Bizler, yaşamımızın zor yıllarında verilen desteği her zaman için anımsıyoruz” dedi.
 
Yuri Kokov, konuşmasında, bugün için ikili ilişkilerin güncelliğini yitirmeden sürdüğünü vurgulayarak “Kabardey – Balkar ve Abhazya halklarının, geçmiş dönemlere ait geleneksel bağları bulunmaktadır. Bu bağların varlığı zaman içerisinde tarihsel testlerden başarılı olarak geçmiştir ve günümüz koşullarında da ikili ilişkilerimiz sürdürülecektir.” Dedi. 
 
Toplantıda, taraflar arasındaki sosyal – ekonomik, kültür ve eğitim alanlarındaki işbirliği ilişkilerin geliştirilmesi konuları görüşüldü.  
 
http://president-kbr.ru/ru/kbr-events/news/meeting/10169-2014-10-08-17-19-29.html 
 
Kaynak: http://apsnypress.info/news/13221.html
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.