RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 25 Eylül 2014, Perşembe 19:50:39 tarihnde eklendi. 735 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Karabağ’dan Mesaj Var

DAĞLIK KARABAĞ PARLAMENTO BAŞKANI AŞOT GULYAN “ABHAZYA VE DAĞLIK KARABAĞ’IN BİRBİRİNDEN ÖĞRENECEĞİ ÇOK ŞEY VAR”
Karabağ’dan Mesaj Var
25/09/2014. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Raul Hadjimba, yemin töreni sonrasında törene gelen konuklar ile çeşitli toplantılar düzenledi. REGNUM Haber ajansı Muhabiri’nin bildirdiğine göre, Raul Hadjimba, Dağlık Karabağ Cumhuriyeti Parlamento Başkanı Aşot Gulyan ile görüştü.
 
Aşot Vladimirovich Gulyan, görüşme sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, iki cumhuriyet arasında çok sıcak ilişkilerin bulunduğunu söyledi.
 
Aşot Gulyan “Bizler, bugün için Abhazya’da olduğu gibi, çeşitli etkinlikler, kutlamalar nedeni ile sürekli olarak bir araya geliyoruz ve Dağlık Karabağ Devleti olarak yaşamdaki gelişmelerin sonuçlarını net olarak görmemiz mümkün oluyor. İki cumhuriyet arasında, bizlerin geçenlerde gerçekleştirmiş olduğumuz savaş sonrası yıllardaki gelişmelerden dolayı tarihsel bir yakınlık bulunuyor. Abhazya ve Dağlık Karabağ Cumhuriyeti’nin birbirinden öğreneceği çok şey bulunuyor” vurgulamasında bulundu.
 
Aşot Gulyan, Raul Hadjimba’nın 2007 yılında Dağlık Karabağ’ı ziyaret ettiğini hatırlatarak “Bizler, bugün iki cumhuriyet arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi ve geliştirilmesi için ortak çalışma kararı aldık” dedi.        
 
Kaynak: http://www.regnum.ru/news/polit/1851428.html#ixzz3ELTjPyZB
 
www.abhazyam.com  

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.