RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 24 Eylül 2014, Çarşamba 17:51:33 tarihnde eklendi. 772 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Daniel Ortega’dan Selam Var

NİKARAGUA ÇEVRE VE DOĞAL KAYNAKLAR BAKANI JUANİTA SANDAVAL ARGENYAL BAŞKANLIĞINDAKİ RESMİ HEYET, ABHAZYA’YA GELDİ
Daniel Ortega’dan Selam Var
24/09/2014. REGNUM Haber Ajansı Muhabiri’nin verdiği habere göre, Nikaragua Cumhuriyeti Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Juanita Sandaval Argenyal ve Nikaragua’nın Rusya federasyonu Büyükelçisi Juan Ernesto Vaskes’in bulunduğu Nikaragua resmi heyeti , Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığına seçilen Raul Hadjimba’nın yemin törenine katılmak amacı ile Abhazya Cumhuriyeti’ne geldiler.
 
24 Eylül tarihinde Abhazya’ya gelen Nikaragua heyeti, Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı görevine seçilen Raul Hadjimba ile buluştu. Raul Hadjimba, konuşmasında, Abhazya ve Nikaragua arasındaki ilişkilere çok değer verdiğini belirterek, iki ülke arasında uzun bir mesafe bulunmasına rağmen, ilişkilerin daha da geliştirilmesi umudunu dile getirdi. Hadjimba, ilişkilerin geliştirilmesinin her iki taraf açısından da yararlı olacağını vurguladı.     
 
Juanita Sandaval Argenyal, kendilerine gösterilen sıcak karşılama için teşekkür ederek, Nikaragua Devlet Başkanı Daniel Ortega ve eşi Rosario Murilo’nun, en derin saygı ve selamlarını getirdiğini belirtti.
 
Nikaragua Çevre Bakanı “İki ülke arasında gelişen kardeşlik ilişki ve ortak kültürlerin aradaki uzaklığı kısaltır” diyerek ilişkilerin sürdürülmesinin önemine vurgu yaptı. 
 
Raul Hadjimba “Latin Amerika ülke ve halkları ile ilişkilerin sürdürülmesinden dolayı hiçbir şüphemiz bulunmamaktadır, buna bağlı olarak Abhazya etkin bir biçimde çalışmaktadır” dedi.
 
Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı yemin töreni 25 Eylül Perşembe günü gerçekleştirilecek.
 
Nikaragua Cumhuriyeti Abhazya Cumhuriyeti’nin bağımsızlık ve egemenlik haklarını9 taıyan ülkeler arasında bulunmaktadır.      
 
Kaynak: http://www.regnum.ru/news/polit/1850976.html#ixzz3EF4nWsWi
 
www.abhazyam.com  

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.