RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 13 Eylül 2014, Cumartesi 09:57:09 tarihnde eklendi. 745 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Beşar Esad’a Kutlama

VALERY BGANBA, BEŞAR ESAD’A SURİYE VE ABHAZYA ARASINDAKİ DOSTLUK İLİŞKİLERİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ ÇAĞRISINDA BULUNDU
Beşar Esad’a Kutlama
13/09/2014. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkan Vekili Valery Bganba, Suriye Arap Cumhuriyeti Devlet Başkanı Beşar Esad’a, Abhazya halkı ve Abhazya Cumhuriyeti Devleti adına doğum kutlama mesajı gönderdi. (Beşar Esad 11 Eylül 1965 – Şam doğumlu)
 
Valery Bganba Kutlama Mesajı: 
 
“Abhazya ve tüm dünya, sizin Suriye’de, dış siyasi güçler tarafından siyasi duruma müdahale edilerek çıkarılan karışıklıklara rağmen, ülkenizde geleneksel barış ve huzur ortamının sağlanması için, cesur ve ilkeli devlet adamı kimliğinizle vermiş olduğunuz mücadeleye saygı duymaktadır.

Suriye Arap Cumhuriyeti Devlet Başkanı olarak sizin, tüm Ortadoğu bölgesi ve dünyadaki istikrar ortamının sürmesine katkı sağlanmasında tarihsel bir görev üstlenmenizin son derece önemli olduğuna en derin hislerimle inanmaktayım.  

Bizler, uluslararası arenada Suriye Arap Cumhuriyeti’nin bağımsızlık konumunun varlığına çok önem vermekteyiz. Abhazya Cumhuriyeti olarak, Suriye Arap Cumhuriyeti ile kapsamlı dostluk ilişkilerinin sürdürülmesine önem vermekteyiz ve ülkelerimiz arasındaki ilişkilerin geliştirilmesinde sizin iyi niyetli desteğinizin olacağını umut ediyoruz.

Suriye halkının barış, huzur ve istikrar içerisinde yaşamaları için yapmış olduğunuz başarılı çalışmalarınızın sürmesini diliyorum.”    
 
Kaynak: http://apsnypress.info/news/13037.html
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.