RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 05 Eylül 2014, Cuma 18:42:45 tarihnde eklendi. 746 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Dünya Domino Şampiyonası

ABHAZYA CUMHURİYETİ ULUSAL DOMİNO TAKIMI, MEKSİKA’DA DÜZENLENEN XI. DÜNYA DOMİNO ŞAMPİYONASI'NA KATILIYOR
Dünya Domino Şampiyonası
05/09/2014. Apsnypress Haber Ajansı’nın Abhazya Cumhuriyeti Domino Federasyonu’ndan aldığı bilgiye göre, Abhazya Cumhuriyeti Ulusal Dominı Takımı, 12 – 22 Eylül 2014 Tarihleri arasında Meksika’da düzenlenecek olan XI. Dünya Domino Şampiyonasına katılıyor.
 
Abhazya Cumhuriyeti Domino Federasyonu (FID) Başkanı Beslan Tsvinariya tarafından yapılan açıklamaya göre, Meksika’da düzenlenen XI. Dünya Domino Şampiyonası’na Artur Gabuniya, Aslan Bganba, Rudolf Lolua, Yuriy Enik ve Almas Gabuniya’da oluşan ulusal domino takımı katılıyor.
 
Beslan Tsvinariya “Bizim takımımız, birçok yarışmaya katılarak çok iyi  bir deneyime sahip olmuştur. Son yıl Almas Gabuniya başarılı bir sezon geçirdi. Örneğin, bu yıl III. Rusya şampiyonasında, tek kişi de Rudolf Lolua 2. Oldu, diğer oyuncularıımz, 9, 10 ve 16. Sıralarda yer aldılar, bu dereceler, katılımcıların sayısı dikkate alınırsa başarı sayılır. Orlando’da (ABD) düzenlenen son dünya şampiyonasında, finale kaldı ve birçok kez dünya şampiyoluğunu elde eden Dominik Cumhuriyeti domino oyuncusu Joaquin Martinez’e yenilerek dünya ikinciliğini elde etti. J. Martinez, 2011 yılında Suhum’da düzenlenen dünya domino şampiyonasında da birinci olmuştu. Bizler, Mexico City’de düzenlenecek olan şampiyonadan başarılı bir biçimde döneceğimizden eminiz” dedi.           
 
Kaynak: http://apsnypress.info/news/12994.html
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.