RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 02 Eylül 2014, Salı 18:10:48 tarihnde eklendi. 776 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Suhum Havaalanından Uçuşlar

RAUL HADJİMBA “SUHUM HAVAALANINDAN İLK UÇUŞLAR, RUSYA’YA OLUR”
Suhum Havaalanından Uçuşlar
02/09/2014. Abhazya Cumhuryeti Devlet Başkanlığı’na seçilen Raul Hadjimba 1 Eylül, Pazartesi günü Abhazya Basın – Yayın Çalışanları Derneği’nde ARSMİRA (АРСМИРА) bir basın toplantısı düzenledi. Toplantı öncesinde  ARSMİRA (АРСМИРА) Başkanı İzida Çaniya, seçim zaferni kazanlamaları nedeniyle Raul Hadjimba ve Vitali Gabniya’ya çalışmalarında başarılar dileyerek kutladı.
 
Raul Hadjimba, konuşmasına teşekkür ederek başladı ve “Siyasi görüşü ne olursa olsun seçim sürecine katılan herkese teşekkür ederim. Bizlerin hep birlikte, yarın ülkemiz üzerinde bir değişim yaşayacağından eminim. Sizlerin desteği ve sizlerin bilgilendirmenizin çok önemli olacağından hiçbir şüphem bulunmuyor” dedi.
 
Raul Hadjimba, daha sonra gazetecilerin çeşitli konulardaki sorularını yanıtladı.
 
İlana Kazanba, “Abaza TV”: Mosokova ziyaretiniz sırasında Suhum havaalanının açılması konusu gündeme geldi mi? Hükümet kdarolarında ne zaman personel değişikliği gündeme gelecek? Ne tür bir değişiklik ile başlamak istiyorsunuz? 

Raul Hadjimba: Havaalanının açılması konusuna gelince, bu konu hakkındaki görüşmeler sürdürülüyor. Sorunun doğru çözüm formülleri ile ilgili görüşmeler yapılıyor, hiç şüphesiz ki havaalanı çalışmaya başlayacaktır. İlk aşama, uluslar arası uçuşlar olmasa bile, Rusya ile yapılacak olan uçuşların başlaması oldukça gerçekçi olur. Havalananından en kısa süre içerisinde başlayacak olan ilk uçuş, inanın bana ilgiyi artıracaktır. Bu da ilk adımı atmakla olur. ?

Personel değişikliği konusuna gelince, baş savcılık, emniyet güçlerinden başlanmalıdır. Hiç şüphem yok ki bu doğru anlaşılacaktır. Ancak, bu sadece zorunlu personel değişikliği, görevini normal olarak sürdürenlerde herhangi bir değişiklik değil. 

Bundan başka bir şey de sürdürülemez. Bizim bu konular hakkında tamamen farklı yaklaşımlarımız bulunuyor.          

25 Eylül’den sonra personel konularının nasıl ele alınacağını göreceksiniz.     

Kaynak: http://apsnypress.info/news/12975.html
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.