RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 02 Eylül 2014, Salı 09:49:47 tarihnde eklendi. 552 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yukarı Kodor Yolu

RAUL HADJİMBA “YUKARI KODOR YOLU’NUN AÇILMASI KONUSU TARTIŞILMALIDIR”
Yukarı Kodor Yolu
02/09/2014. Abhazya Cumhuryeti Devlet Başkanlığı’na seçilen Raul Hadjimba 1 Eylül, Pazartesi günü Abhazya Basın – Yayın Çalışanları Derneği’nde ARSMİRA (АРСМИРА) bir basın toplantısı düzenledi. Toplantı öncesinde  ARSMİRA (АРСМИРА) Başkanı İzida Çaniya, seçim zaferni kazanlamaları nedeniyle Raul Hadjimba ve Vitali Gabniya’ya çalışmalarında başarılar dileyerek kutladı.
 
Raul Hadjimba, konuşmasına teşekkür ederek başladı ve “Siyasi görüşü ne olursa olsun seçim sürecine katılan herkese teşekkür ederim. Bizlerin hep birlikte, yarın ülkemiz üzerinde bir değişim yaşayacağından eminim. Sizlerin desteği ve sizlerin bilgilendirmenizin çok önemli olacağından hiçbir şüphem bulunmuyor” dedi.
 
Raul Hadjimba, daha sonra gazetecilerin çeşitli konulardaki sorularını yanıtladı.
 
Semyon Adleyba, Abhaz Radyosu: Yukarı Kodor üzerinden Kuzey Kafkasya’ya bağlanacak olan yolun yapımını destekliyor musunuz? 

Raul Hadjimba: Eğer bizler Kuzey Kafkasya’lı kardeşlerimiz ile yakın olmak istiyorsak bu yol gereklidir. Böyle bir yol bizlerin tarihsel sürecinde bulunuyordu. Eğer halkımız bu yol bugün gerekli diyorsa, çevre sorunları, güvenlik konularını çok iyi tartışmak gerekiyor.”  
              
Kaynak: http://apsnypress.info/news/12975.html
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.