RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 23 Ağustos 2014, Cumartesi 14:57:45 tarihnde eklendi. 574 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Adaylar Arası Anlaşma

ASLAN BJANİYA, LEONİD DZAPŞBA, MİRAB KİŞMARİYA VE RAUL HADJİMBA, ULUSAL BİRLİĞİN SAĞLANMASI ADINA ANLAŞMA İMZALADILAR
Adaylar Arası Anlaşma
23/08/2014. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı seçiminde aday olan Aslan Bjaniya, Leonid Dzapşba, Mirab Kişmariya ve Raul Hadjimba tarafından 22 Ağustos Cuma günü, ülke içerisinde ulusal birliğin sağlanması ve siyasi reformların uygulanması konusunda bağlılık anlaşması imzaladılar.
 
Abhazyam.com olarak, adaylar arasında imzalanan bu anlaşma ile sakin bir seçim yaşanacağını ümit eder, özellikle Abhaz Diasporası içerisindeki saldırgan ruha sahip ırkçı kişilere örnek olmasını dileriz.   
 
"Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkan Adayları, ülkede istikrarın sağlanması amacı ile toplum arasında birliğin kurulması ve siyasi, sosyal ve ekonomik alanlarda reformların uygulanması için gerekli ortamın yaratılması amacı ile aşağıdaki koşulları kabul eder:

Ülkede oluşabilecek, potansiyel krizlerin önlenmesi amacı ile hızlı çözüm bulmak için bir komisyon kurulacak ve komisyonda her adayın üç temsilcisi bulunacaktır. 

Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı seçimleri sonrasında, hükümetin oluşturulmasında, Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanları adaylarından ve farklı siyasi partilerin profesyonel uzman kişilerinden koalisyon kurulacaktır. Seçimler sonrasında, uyum sağlanması amacı ile adaylar ve adayların kampanya temsilcileri arasında görüşmeler yapılacaktır. 

Bu anlaşmayla, taraflardan herhangi birinin devlet başkanlığını kazanması halinde, yıl içerisinde hükümet organları içerisinde güçler arasında yeniden dağıtılmasını içeren ve anayasal reform modeli üzerinde uzman kişilerden bir çalışma gurubu kurulması kabul edilmiştir." 

Kaynak: http://apsnypress.info/news/12880.html
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.