RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 22 Ağustos 2014, Cuma 11:04:17 tarihnde eklendi. 532 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KADK'den Seçmene Çağrı

KAFKAS – ABHAZYA DAYANIŞMA KOMİTESİ “ABHAZ DİASPORASI, OY KULLANMAK İÇİN SANDIĞA GİT!”
KADK'den Seçmene Çağrı
22/08/2014. Kafkas – Abhazya Dayanışma Komitesi (KADK) Türkiye’de yaşayan, Abhazya Cumhuriyeti Pasaportuna ve oy kullanma hakkına sahip olan Abhaz Diasporasına “Oy Kullanmak İçin Sandığa Git” çağrısında bulundu. 
 
Aşağıda KADK Çağrısı bulunmaktadır.
 
***********   

Tarih : 21 Ağustos 2014
Sayı : 2014-122
Konu : Seçim Duyurusu


ABHAZ DİASPORASI SANDIK BAŞINA!
 
Abhazya Cumhuriyeti Devleti’nin, Diasporasıyla ortak kader anlayış ve bölünmez bütünlüğünü hukuki ve politik olarak daha da pekiştirecek, 24.08.2014 Pazar günü Türkiye Abhaz Temsilciliği’nde kurulacak Devlet Başkanlığı seçim sandığı; bir milat olup, makûs tarihimizde aydınlık bir dönemi müjdelemektedir.

Bütün demokratik sosyal hukuki kurum ve kuruluşlarını ekonomisiyle birlikte inşa etmekte olan genç Cumhuriyetimiz, 27 Mayıs krizini sağduyu ve ortak akılla aşmasını bilmiş, Devlet Başkanı Aleksandr Ankuab örnek bir davranışla istifa müessesini işletmiş, 24 Ağustos seçimlerinin önünü açarak Devlet yönetiminin aksamadan devam etmesini sağlamıştır.

Bugün gururla, Devlet Başkanlığı adayları; ”Seçim sonuçlarını saygıyla karşılayacakları” deklarasyonu ile centilmence demokratik bir yarış sürdürdüklerini görmekteyiz.

Şüphesiz, sancılı günümüz dünyasında, dramatik olağanüstü gelişmelerin yaşandığı coğrafi hinterlandın ortasında olan Abhazya Cumhuriyeti’nin, bu bağlamda her zamankinden daha çok huzur, birlik beraberlik, dayanışma ve anayasal düzenin muhafaza ve hukukun üstünlüğünün korunması gerekmektedir.

Maalesef nerden gelirse gelsin amacının Abhazya Devleti ve demokrasiyi zaafa uğratmak, korku ve kaos ortamı yaratmak olan, Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Sayın Batal Tabagua’ya yapılan iğrenç saldırıyı nefretle kınıyor, Diasporasıyla Abhaz Halkı’nın bu karanlık çevrelere, seçimde demokratik cevabını vereceğine inancımızın tam olduğunu belirtmek isteriz.

Bilge Abhaz Halkı’nın önümüzdeki seçimi kutsal bir bayram havasında geçirmesi ve Diasporamızın bu tarihi görevi yoğun bir katılımla yerine getirmesini bekliyor, temenni ediyoruz.

Bayramımız kutlu olsun. Devlet Başkanlığı seçimi Devletimiz ve Halkımıza hayırlar getirsin.

Saygılarımızla.
 
Kafkas-Abhazya Dayanışma Komitesi
Adına Başkan
Erdeşan Kobaş BGANBA
İstanbul – TÜRKİYE
 
Kaynak: info@abhazya.org
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.