RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 21 Ağustos 2014, Perşembe 10:26:58 tarihnde eklendi. 664 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Aleksandr Serov Konseri

ALEKSANDR SEROV, ABHAZYA’NIN BAĞIMSIZLIĞININ RUSYA FEDERASYONU TARAFINDAN TANINMASI ONURUNA SUHUM’DA KONSER VERECEK
Aleksandr Serov Konseri
21/08/2014. REGNUM.RU Haber Ajansı Muhabirinin bildirdiğine göre, Rusya Federasyonu’nun Abhazya Cumhuriyeti’nin Bağımsızlık ve Egemenliğini tanımasının onuruna, Abhazya Cumhuriyeti Kültür bakanlığı ve Rusya Federasyonu Kültür Bakanlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen “Rusya – Abhazya” Kültür Sezonu çerçevesinde , Rusya Federasyonu ulusal Sanatçısı Aleksandr Serov, 29 Ağustos Cuma günü suhum’da konser verecek.
 
Abhazya Cumhuriyeti Kültür Bakanlığı resmi internet sitesinde belirtildiğine göre “Rusya – Abhazya”  2014 Kültür Sezonu çerçevesinde 26 Mayıs’ta Abhazya ulusal Halk Oyunları Ekibi “Kavkaz” Moskova’da gösteri düzenledi. 
 
Aleksandr Serov tarafından Suhum’da düzenlenecek olan konser, Abhazya Cumhuriyeti’nin bağımsızlık ve egemenlik haklarının Rusya Federasyonu tarafından tanınması onuruna  Rus pop sanatçılarının konser vermesi geleneğine bağlı olarak düzenleniyor. İki ülke arasındaki “Rusya – Abhazya” Kültür Programı 2010 yılından bu yana düzenleniyor. 
 
Dört yıldan bu yana Ağustos ayı sonlarında düzenlenen konser programına, Zara, Larisa Dolina, Nikolay Noskov ve Lev Leshchenko katıldı.
 
“Rusya – Abhazya” Kültür Sezonu (St. Petersburg) Smolni Katedrali Oda Orkestrası’nın 18 Eylül’de Pitsunda Kilisesinde düzenleyeceği konser ile sürecek. 
 
Not: Aleksandr Serov Ya Luyblyu Tebya do Slez Konseri:  http://www.youtube.com/watch?v=OnfsynjSnYA
 
Kaynak: http://www.regnum.ru/news/society/1837972.html#ixzz3B0ThOaPv 
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.