RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 14 Ağustos 2014, Perşembe 20:02:15 tarihnde eklendi. 810 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sıba Süleyman

KADK VE DÜZCE ABHAZ DERNEĞİ, SÜLEYMAN SEBA (SIBA) TAZİYE MESAJLARI
Sıba Süleyman
14/08/2014. Kafkas – Abhazya Dayanışma Komitesi ve Düzce Abhaz Kültür Derneği tarafından Abhaz Diasporası’nın değerli büyüğü Sıba Süleyman Seba’nın yaşamını yitirmesi nedeni ile taziye mesajları yayımlandı.
 
Aşağıda, Taziye Mesajları bulunmaktadır. 
 
*************
 
Tarih : 14 Ağustos 2014
Sayı : 2014-118
Konu : Taziye
 
SIBA 

SÜLEYMAN
 
 
1926 yılında Sakarya’da doğan Sıba Ailesinin bir ferdi olan ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK) Onursal Başkanı Sn. Süleyman Seba, 13.08.2014 Tarihinde Hakk’a yürüdü. 

Doğumuyla ailesini sevindiren bir bebekten tüm Türkiye’nin saygı, Abhazların gurur duyduğu bir koca çınara doğru yürüyüşü boyunca ulusumuzun inandığına adanmak, haklı zaferler kazanmak, onurlu bir yenilgiyi onursuz bir zafere tercih etmek, en keskin mücadelede bile insanlıktan ödün vermemek, yedi yaşındakine de yetmiş yaşındakine de saygı göstermek özelliklerinden taviz vermemiştir.

Abhaz halkının ferdi olmasının bize yaşattığı kıvançtan dolayı ona müteşekkiriz.  

Değerli Sıba Ailesine, Halkımıza, Beşiktaş ve tüm Türk Spor Camiasına, tüm sevenlerine baş sağlığı diliyor, müteveffanın önünde saygıyla eğiliyoruz.

Nur içinde yat!

Saygılarımızla.
 
Kafkas-Abhazya Dayanışma Komitesi
Adına Başkan
Erdeşan Kobaş BGANBA
İstanbul - TÜRKİYE
 
**********
 
Tarih : 14 Ağustos 2014
Sayı : 2014–225
Kütük No : 81-02-168
Konu : Taziye
 
EFSANE BAŞKAN SÜLEYMAN SEBA’yı (SIBA) KAYBETTİK
 
5 Nisan 1926 tarihinde Sakarya'nın Hendek ilçesinde dünyaya gelen, Beşiktaş Jimnastik Kulübün (BJK) Onursal Başkanı Sn. Süleyman Seba, 88 yaşında hayata veda etti. 

Bir süre önce solunum yollarındaki enfeksiyon sebebiyle Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) tedavi altına alınan, daha sonra kalın bağırsak operasyonu geçiren ve İstanbul Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'nde tedavisi süren Sn. Seba, 13.08.2014 Tarihinde hayata gözlerini yumdu.

Abhaz halkının saygı değer mensubu Sn. Süleyman Seba-(Sıba) 1943 Yılında Beşiktaş Jimnastik Kulübün (BJK) Genç Takımında giydiği formayı yıllarca taşıdı ve 1984 yılında Beşiktaş’ın Başkanlığına seçildi ve 16 yıl boyunca aralıksız yürüttüğü bu görevde birçok başarıya imza attı. 

Dürüst ve ilkeli çalışma tarzı, saygın kişiliğiyle Türk sporuna değer kattığına inandığımız Beşiktaş Jimnastik Kulübü Onursal Başkanı, Sn. Süleyman Seba gurur kaynağımızdı.

Değerli Seba-(Sıba) Ailesine, Halkımıza, Beşiktaş ve Türk Spor Camiasına, sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.

Türk futbolunun unutulmaz ismi Efsane Başkan Sn. Süleyman Seba için 15 Ağustos 2014 Cuma günü İstanbul Vodafone Arena Stadı'nda düzenlenecek törenden sonra Dolmabahçe Camiinde kılınacak Cuma ve cenaze namazlarının ardından İstanbul Feriköy Mezarlığı Aile kabristanına defnedilecektir.

Mekânın Cennet Olsun Sn. Süleyman Seba-Sıba

Saygılarımızla
 
Düzce Abhaz Kültür Derneği
Yönetim Kurulu Adına Başkan
İlhan KIYMET
 
Kaynak: info@abhazya.org
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.