RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 15 Mayıs 2011, Pazar 18:32:34 tarihnde eklendi. 580 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

babakov "Beyaz Rusya'nın Abhazya

ALEKSANDR BABAKOV "BEYAZ RUSYA'NIN ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA'YI TANIMASI KAPILARI AÇAR" DEDİ
babakov 19/09/2008.RGNUM Haber Ajansı Muhabiri'nin bildiridğine göre, Rusya Federasyonu DUMA Meclis Başkan Yardımcısı Aleksandr BABAKOV (Rusya Adalet Partisi) düzenlemiş olduğu basın toplantısında, Abhazya ve Güney Osetya'nın bağımsızlıklarının iki ülke Rusya Federasyonu ve Nikaragua tarafından tanınması ile ilgili olarak "tanınma süreci sakin bir biçimde ve ileriye doğru gidiyor" dedi.

Aleksandr BABAKOV "şu anda dünya devletleri içerisinde bir kaç ülke den fazlası yeni devletleri tanımak için  hazırlık yapıyordur. Bizler, doğu avrupa ülkelerine Çek Cumhuriyeti, Slovakya, Ukrayna gibi ülkelere Kafkasya'da yaşananları sakin bir biçimde anlatabiliriz ve tavırlarında değişiklik sağlayabiliriz. Ve süreci tek yönlü olarak değiştirebiliriz." açıklamasında bulundu.

Aleksanfr BABAKOV "bizim, yakın dost ve birlik bağımız olan Beyaz Rusya'da yeni yapılacak olan parlamento seçimi yapılacak ve her koşulda seçim sonrasında yenni devletlerin bağımsızlıklarını tanıyacaktır. Bizim, Beyaz Rusya ile Kafkasya'da uygulamış olduğumuz politikalar için herhangi bir farklı düşüncemiz bulunmuyor," dedi.

Aleksandr BABAKOV "Abhazya ve Güney Osetya'nın Beyaz Rusya tarafından tanınması sonucunda bizlerin bulunduğu Şanghay Örgütü, BDT ve Bölgesel İşbirliği Örgütü üyesi ülkeler tarafından da tanınması için kapıları açmış olacaktır" dedi.

Aleksandr BABAKOV "bizlere, birincil derecede düşen görev ülkelerin bağımsızlıklarının tanınması değil Abhazya ve Güney Osetya'da yaşayanların güvenliğinin sağlanmasıdır" vurgulamasında bulundu.

Kaynak: www.regnum.ru


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.