RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 08 Ağustos 2014, Cuma 11:18:52 tarihnde eklendi. 1589 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Oy Verirken Düşünün

T.C. CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNDE TAYYİP ERDOĞAN’A OY VERECEK OLAN ABHAZ DİASPORASI İNSANLARI 08/08/2008 TSİNVAL KATLİAMINI UNUTMA
Oy Verirken Düşünün
08/08/2014. Değerli okuyucular, bundan altı yıl önce Gürcistan Silahlı Kuvvetleri tarafından, 7 Ağustos'u,  8 Ağustos'a bağlayan gece, Güney Osetya'ya karşı silahlı saldırı başlatıldı.
 
ABD, Batı Dünyası, İsrail, Ukrayna ve Türkiye tarafından sürekli olarak askeri destek verilerek Abhazya ve Güney Osetya'yı işgal etmesi için güçlendirilen Gürcistan'daki Gürcistan Soros Cumhuriyeti Devlet Başkanı Mihail Saakaşvili, Güney Osetya'da 1500 genç, yaşlı, kadın, çocuk demeden sivil insanın yaşamını yitirmesine ve binlerce insanın ölümüne neden oldu.
 
M. Saakaşvili'nin bu katliamına batı dünyası kadar Türkiye Cumhuriyeti'nde o dönemde de iktidarda bulunan Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AKP Hükümeti de yapmış olduğu siyasi, ekonomik ve askeri destekle ortak olmuştur. Bu destek maddi olarak da ispatlanmıştır.
 
Şu anda, Ortadoğu’da, Afrika'da ve dünyanın birçok yerinde ki katliamlara destek olan Recep Tayyip Erdoğan ve AKP Hükümeti Güney Osetya'da yaşanan katliamların sorumluluğundan kurtulamayacaktır ve unutulmayacaktır.
 
Güney Osetya katliamını başlatan savaş uçaklarının kalkmış olduğu Vaziyani hava alanının inşaatında çalışan Abhaz ve Kuzey Kafkas kökenli kişilerinde unutulmadığı gibi.
 
Günümüz koşullarında, Suriye’de ve Irak'ta, Türkiye’de yaşanan insan ölümlerinin, halk katliamlarının destekçisi ve zemin hazırlayıcısı olan Recep Tayyip Erdoğan ve AKP Hükümetine bugünde destek veren Abhaz ve Kuzey Kafkasya Diasporası insanları o dönemde olduğu gibi, hem Abhazya’da, hem Güney Osetya’da, Suriye’de, Irak’ta yaşanan katliamlardaki kanla kirlenen ellerini temizleyemeyeceklerdir.
 
10 Ağustos 2014 Tarihinde Türkiye Cumhuriyeti’nde düzenlenecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olan Recep Tayyip Erdoğan’a oy verecek olan tüm Abhaz, Kuzey Kafkas kökenliler ve TC Halkları aynı zamanda Tsinval Katliamında yaşamlarını yitiren masum sivil Oset insanların ölümüne neden olan ve halen Abhazya’ya uygulanan siyasi, ekonomik, sosyal, askeri ve kültürel ambargoyu yürüten kişiye oy vereceklerini de unutmasınlar. 
 
Aşağıda 08 Ağustos 2008’de yaşanan katliamı hatırlatmak amacı ile o dönemde Türkiye’de tek doğru habercilik anlayışı ile Dünya’ya yaşanan katliamı aktaran Abhazyam.com internet sitesinin haberlerini unutulmaması için sizler ile buluşturuyoruz.
 
Abhazya, Güney Osetya ve tüm Dünya’da yaşanan katliamları yapanları ve ortak olanları unutmayalım.
 
Unutturmayalım.
 
Abhazyam.com Genel Yayın Sorumlusu
 
Fatih Atan (A'tanba) 
 
**********
 
http://www.abhazyam.com/haber/387/gurcistang-osetya-sinirina-asker.html
 
http://www.abhazyam.com/haber/369/gurcistan-provokasyonu-devam-ediyor.html
 
http://www.abhazyam.com/haber/360/abd-gurcistan-ile-tatbikat.html
 
http://www.abhazyam.com/haber/375/medvedev-abhazya-ve-gurcistan.html
 
http://www.abhazyam.com/haber/394/putin-gonulluler-toplaniyor.html
 
http://www.abhazyam.com/haber/406/gurcistan-saldirisi.html
 
http://www.abhazyam.com/haber/400/gurcistan-ordusunu-turkiye.html
 
http://www.abhazyam.com/kose-yazisi/271/kafkasya-cigligi.html
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.