RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 11 Temmuz 2014, Cuma 20:09:16 tarihnde eklendi. 3252 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yeni Türkiye Büyükelçisi

İNAR GİTSBA, ABHAZYA CUMHURİYETİ'NİN TÜRKİYE BÜYÜKELÇİSİ OLARAK ATANDI
Yeni Türkiye Büyükelçisi
11/07/2014. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkan Vekilliği’nden yapılan resmi açıklamaya göre, Devlet Başkan Vekili Valery Bganba tarafından imzalanan kararname ile Abhazya Cumhuriyeti’nin Türkiye Büyükelçisi Vladimir Avidzba görevden alındı.  
 
Abhazya Cumhuriyeti’nin Türkiye Cumhuriyeti’nde tam yetkili temsilciliği görevine İnar Gitsba getirildi. İnar Gitsba, daha önce Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı, Türkiye ve Ortadoğu Bölüm Sorumlusu olarak görev yapıyordu..
 
(Not: Abhazyam.com olarak İnar Gitsba’ya, Abhazya Cumhuriyeti Türkiyer Büyükelçiliği görevinde başarılar diler, Abhaz Diasporası ile yapacağı çalışmalarda, geçmiş dönemde Vladimir Avidzba’ya  verilen desteğin her zaman için kendisine de verileceğini belirtiriz.)
 
Kaynak: http://apsnypress.info/news/12470.html
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
ercan YAŞBA - Büyükeiçi
şunu iyi anlamak lazım; sadece Abhaz diasporası için gelmiyor...! bağımsız Abhazya cumhuriyetinin büyük elçisidir. umarım Abhaz diasporası insanları Büyükelçiye muhtar muamelesi yapmazlar.gerçi Abhazya devleti buna müsade etmeyecektir..! herhangi başka bir devletin büyükelçiliği nasıl çalışıyorsa o şekilde çalışacaktır. Devlet ciddiyeti içerisinde...! yoksa ahbap çavuş ilişkileriyle bu işler yürümez...!!!
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.