RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 26 Haziran 2014, Perşembe 16:43:18 tarihnde eklendi. 843 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Rusya’dan Abhazya’ya Desek

VİKTOR OZEROV “ABHAZYA’NIN TOPRAK BÜTÜNLÜĞÜ VE EGEMENLİK HAKLARININ TANINMASI İLKESİNDE BİR DEĞİŞİKLİK BULUNMUYOR”
Rusya’dan Abhazya’ya Desek
26/06/2014. /Abhazya/ REGN Haber Ajansı’nın Rusya Federasyonu Parlmentosu Basın Servisi’nden aldığı bilgiye göre, 26 Haziran Perşembe günü Moskova’da, Rusya Federasyonu ve Abhazya Cumhuriyeti Parlmentoları Arası Birliği toplantısı düzenledi.
 
Toplantıda açılış konuşmasını yapan Rusya Federasyon Parlamantosu Konseyi Güvenlik ve Savunma Komitesi Başkanı Viktor Ozerov, parlamentolar arası işbirliğinin iki ülke halkları arasındaki işbirliğini güçlendirdiğini belirtti.
 
Viktor Ozerov “Abhazya’nın toprak bütünlüğü ve egemenlik haklarınını tanınması ilkesi değişmez bir biçimde durmaktadır. Rusya ve Abhazyaarasındaki ilişkiler, Karşılıkı saygı ve yarar  ilkeleri üzerinde inşa edilecektir” dedi.
 
Viktor Ozerov “İki ülke halkarının gördüğü gibi, Rusya ve Abhazya Parlamentolar arası işbirliği, olumlu ve verimli işbirliği özellikleri taşımaktadır. Böyle bir işbirliği, özellikle sosyal, insani, güvenlik  e savunma alanlarındaki işbirliğinin gelişimine katkıda bulunacaktır. Bizler bu alanlarda Abhazya’lı meslektaşlarımızla deneyimlerimizi paylaşmaya hazırız” vurgulamasında bulundu.
 
Abhazya Cumhuriyeti Parlamentosu başkan Vekili Adgur Haraziya, yapmış olduğu konşmada iki parlamento arasındaki işbirliğinin her zaman için olumlu sonuçlar doğurduğunu belirterek “Son zamanlarda iki ülke parlamentoları arasında onaylanan anlaşmaların ülkeler arasındaki bütçe süreci ve Abhazya ile Rusya arasındaki ticari ilişkilerde varolan sorunların çözümünde önemli kolaylıklar getirmiştir” dedi.
 
Parlamentolar arası toplantı sırasında, tıp, eğitim, yatırımlarda yasal destek ve vergi politikaları, bütçe sürecinin belirlenmesi dahil olmak üzere Abhazya’da sosyal – ekonomik kalkınmanın kolaylaştırılması için bri bünyenin 
 
Kaynak: http://www.regnum.ru/news/polit/1818702.html#ixzz35kY28h9D
 
www.abhazyam.com  

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.