RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 21 Haziran 2014, Cumartesi 11:32:18 tarihnde eklendi. 844 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Valery Bganba Uyarısı

ABHAZYA CUMHURİYETİ DEVLET BAŞKAN VEKİLİ VALERY BGANBA, “SEÇİM SÜRECİ, DEVLETİMİZİN GÜÇLENMESİNE KATKI YAPMALIDIR”
Valery Bganba Uyarısı
21/06/2014. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkan Vekili Valery Bganba, 20 Haziran Cuma günü, Abhazya’da son zamanlarda gerçekleşen olayların ve yapılacak olan erken devlet başkanlığı seçimlerinin ülkedeki sosyal – politik durumun etkilenmesine neden olmaması gerektiği uyarısında bulundu.
 
Valery Bganba “Üzülerek belirtmek isterim ki, bu tür olaylar her zaman için, bir dizi duygusal hislerin karışımı olmadan hareket etmemektedir. Bugün için toplum, gerginliğe neden olaylarla çekilmek istenen bu durumdan kurtarılmalıdır. Bizler ülkemizdeki istikrarı ve hukuka bağlılık ölçüsünde, siyasal gelişimi korumayı başardık. Bundan dolayı, bu ortamın gelişimine katkıda bulunan vatandaşlarımıza ve tüm siyasi güçlere minnettarlığımızı belirtiyorum. Var olan tüm anlaşmazlıkların, gelecek süreç içerisinde de diyalog ve uzlaşı yolu ile çözüleceğini umuyorum.

Abhazya Devlet Yönetimi, bunun bir parçası olarak, , yasaların verdiği yetkiye dayanarak ve sosyal uyum koşullarını göz önüne alarak tüm güvenlik birimlerinin gereken tüm tedbirleri almasını sağlayacaktır.         

Bütün adalet ve güvenlik güçlerimizin, seçim komisyonlarının çalışmalarını ve seçim sürecini yasa dışı yollardan etkilemek isteyenlere müdahale etme hakkının olduğunu bir kez daha vurgulamak isterim. Ve bizler kesinlikle bu kuralı uygulamak durumundayız.   

Bugün için bütün devlet daireleri, normal çalışma koşullarında görevlerini yapmakta, var olan acil sorunların çözünü yerine getirmektedirler. Normal sistem yürümekte ve tüm kurumlarımız görevlerini yapmaktadırlar. Turizm sezonunun başlangıcında konu ile ilgili tüm kurumların gerekli önlemlerini almaları ve konuklarımızın rahat bir ortam içerisinde tatil yapmaları için tüm talimatlar verilmiş ve bu sezonun en üst koşullarda devlet bütçemize katkı sağlaması beklenmektedir.

Tüm toplum ve var olan dinamiklerin içten bir biçimde bu konumu korumak ve güçlendirmek için destek verecekleri umudunu taşıyorum ve bunun mümkün olacağından eminim.

Önümüzdeki seçim kampanyası sürecinin, insanlarımızı birleştirmesine hizmet etme görevi bulunmaktadır, çünkü devletimizin güçlenmesi için en önemli durumdur” dedi. 
 
Kaynak: http://apsnypress.info/docs/12312.html
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.